Leikarvollen scene:

Axel Frønes

Axel Frønes varmer opp for Kari Bremnes i Bøfjorden

Publisert Sist oppdatert

Axel Frønes kommer til Leikarvollen Scene for å varme opp for Kari Bremnes 4. mai neste år. Det skriver Leikarvollen scene i ei pressemelding.

- Vi er svært glade for at Axel Frønes vil ta turen innom oss denne kvelden. Frønes passer perfekt inn i denne settingen med sine sterke tekster og sin magiske formidlingsevne, akkurat slik som Kari Bremnes. Dette blir en kveld for historiebøkene, sier en svært fornøyd primus motor i Bøfjorden, Edvin Nyland Nessæther.

Hverdagspoet og visesanger

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med snart 50K følgere på Instagram og tre bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har utgitt åtte singler, deriblant “Nånn daga” som han skrev sammen med Trygve Skaug.

Rørt til tårer

De aller fleste oppdaget nok Axel Frønes på The Voice da han rørte Matoma til tårer med sangen “Inst fra mæ”. Axel har det siste året spilt egne konserter overalt i Norge, i alt fra fengsler via konsertsaler, til skoler med Helsesista, og fokuset ofte er på psykisk helse. Tekstene hans belyser hverdagens sammensatthet, med både gode og dårlige dager, og hvordan han takler disse. Poesien sitter så sterkt hos fansen at flere faktisk har valgt å tatovere dem på kroppen.

I august 2023 kommer Axel med sin nye bok, Her og nå, som allerede ligger øverst på lista for forhåndssalg av lyrikk på Norli.no.

“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” - Åge Aleksandersen
"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

Powered by Labrador CMS