ANNONSE:

Portrettbilde av ei dame med langt hår som ler
Ingebjørg Bratland

Her er alt du trenger å vite om konserten!

Kommende lørdag er det altså duket for en heidundrende konsertkveld på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Selveste Ingebjørg Bratland står på scena sammen med sin eminente trio. Men før hun skal ta oss med inn i sitt musikalske univers, vil Karstein Mauset og Lisa Botterli Flostrand, samt Emma Wik og hennes medmusiker, sette oss i den rette stemningen. Vi kan garantere høy gåsehudfaktor gjennom hele kvelden!

Her får du tidspunkt og annen nøkkelinfo om konserten:

Parkering – All parkering skal skje på nedsiden av lokalet, eller på håndballbanen ved siden av fotballbanen. Det vil ikke være mulig å parkere foran inngangspartiet eller generelt utenfor hovedetasjen.

18.30 – Dørene inn til konsertsalen åpnes og det blir innslipp. Vær vennlig å respekter at man ikke kan gå inn i lokalet før dette tidspunktet.

Skanning av billetter - Ta enten med din billett som papirutskrift eller vis den med mobilen. Alle billetter SKAL skannes før innslipp. Det er anbefalt å møte opp i god tid, med tanke på at det er 260 personer som skal inn i lokalet.

Sitteplasser – Merk at det er kun unummererte plasser. Man setter seg der man vil, bortsett fra på følgende plasser som vil være reservert:

· Plass til person med rullestol som sitter sammen med sin ledsager.
· 8 plasser som er reservert gjestelisten til artist.

19.30 – Konserten starter. Vi vil prøve å starte litt tidligere dersom vi ser at publikum har kommet seg på plass. Oppvarmingsartistene er klare så fort publikum er klare.

Fotografering under konserten - Fotografering er tillatt, men ikke bruk av blitz.

21.00 – Ca. tid for konsertslutt. Ta hensyn til hverandre på vei ut av lokalet!

Konserten er nå utsolgt!

Takk for at du kjøpte billett – vi ønsker alle en riktig god fornøyelse!

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med Edvin på mobil 4141 6373.

Powered by Labrador CMS