ANNONSE:

Surnadal IL Alpin

Mandag 17. oktober kl. 18 starter vi opp med alpintreninger i idrettshallen. Velkommen til alle nye som har lyst til å prøve seg på alpint og velkommen til de som allerede har vært med en stund. Dette blir gøy!

Alle skal trene innendørs første gangen. Nedre aldersgrense er første klasse på skolen, de som er født i 2016 og eldre. Utøverne blir delt inn i grupper etter alder og vi har en egen gruppe for de yngste der aktiviteten er lekbasert og skal derfor passe alle. Vi begynner med registrering av ungene, deretter blir det lett trening. Ta med innesko og drikkeflaske.

Registrer dere gjerne med en kommentar på Surnadal IL Alpin sin Facebook side før oppstart, så sparer vi tid på mandag. Skriv navn på barnet, fødselsår og telefonnr. til en foresatt.

Det blir et informasjonsmøte for foreldre på trening nr. 2. mandag 24. oktober, mens ungene trener. På møtet vil vi informere om opplegget rundt alpint for sesongen 22/23. Det vil også være en representant fra Freeski på møtet. Håper mange foreldre møter opp. Både de som er nye og de som har vært med tidligere.

All informasjon om skitreninger denne sesongen vil bli lagt ut på informasjonsgruppa på Facebook.

Vel møtt til ny sesong!

Powered by Labrador CMS