Vogntog veltet på fv65 i Løfall i Rindal

Litt før kl 13 onsdag meldte Politiet på Twitter om et trafikkuhell på Rindalsskogen. Det var et vogntog med PVC-pulver som hadde veltet over på siden ved Haugasvingen i Løfall. Litt etter kl 13 var alle nødetater framme på stedet. Bilberginga tok lang tid. Vegen ble stengt etter kl 21.30, og åpnet igjen litt før midnatt.

Publisert Sist oppdatert

Politiets operasjonssentral i Trøndelag opplyste at det var en tankbil med PVC-pulver som hadde veltet. Det innebar altså ingen brann- eller eksplosjonsfare.

Føreren av vogntoget fikk tilsyn av ambulansepersonell på stedet. Politiet opplyste at føreren ble fraktet til St. Olavs hospital for en sjekk. Det var ikke mistanke om alvorlige skader.

Vegsentralen Midt melder at vegen ble stengt onsdag kveld fra kl 21.30, grunnet bilberging, og åpnet igjen før midnatt.

Politiet på stedet fikk opplyst av sjåføren at han møtte en bil før svingen. Vogntoget kom da litt for langt ut på kanten og dro seg ut av veien.

Frilansreporter John J. Storholt var på stedet. Han meldte om at det måtte rekvireres tungbilberger fra Vestnes. Det tok tid før bilbergeren kom fram til Rindal, og det tok lang tid å få berget vogntoget.

Powered by Labrador CMS