Rindal sparebank 150 år

Musikere på en scene foran alteret i ei kirke. Fulle benkerader.
Gunnar Pedersen fra Sambandet, Åge Aleksandersen og Trondheimsolistene.

Stemningsfull jubileumskonsert i Rindal kirke

Publisert Sist oppdatert

Rindal Sparebank fyller 150 år i år, og i den forbindelse inviterte de kundene til en stor konsert med Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen fra Sambandet og Trondheimsolistene i Rindal kirke lørdag kveld.

Det var stor forventning knytta til denne konserten, og alle benkerader var fulle. Med prat og lun humor mellom innslagene laget Åge Aleksandersen en rød tråd gjennom konserten, og publikum var ikke tunge å be når de ble oppfordet til å synge med på noen av refrengene. Musikerne høstet stor applaus gang på gang.

Fulle benkerader i en kirke. Musikere på en scene foran alteret.
Fullsatt kirke

Det ble et hyggelig gjenhør med mange kjente og kjære låter fra Åges repertoar gjennom en lang karriere, spesielt arrangert for strykeorkester. Mange av låtene ble framført i roligere versjon enn vi har vært vant til å høre dem, og det passet godt i kirkerommet. Et ekstra høydepunkt var at Åges datter Line-Sofie Sagmo Aleksandersen også var med som vokalist på noen av låtene.

Ei dame med mikrofon, en mann med gitar og mikrofon og en del av et strykeorkester bak.
Line-Sofie Sagmo Aleksandersen, Åge Aleksandersen og Trondheimsolistene

Konserten ble avsluttet med en vakker instrumentalversjon av "Levva livet" og av Lapp Lisas "Barnatro". Dette ble en stor opplevelse for de frammøtte, en fin gave fra banken til kundene i forbindelse med 150-årsjubileet.

BILDESERIE:

Powered by Labrador CMS