NM langrenn del 2 på Tolga

Olav Fugelsøy

Olav Fugelsøy med klasseseier i Norgecupen

Denne helga deltar mange lokale langrennsløpere i NM del 2 på Tolga.

I 5 km klassisk for kvinner kom Berit Mogstad, Strindheim IL, i mål på 5. plass, 20.3 sekunder etter vinneren Marte Skaanes fra samme klubb.

Ragnhild Mogstad, som også går for Strindheim IL, kom på 61. plass.

Ei ung dame i skidress som på går på ski i oppkjørt løype.
Mali Eidnes Bakken

For Mali Eidnes Bakken, Rindal IL, er dette i tillegg norgescupfinale. Hun gikk inn til en sterk 57. plass, 1:36.0 etter vinneren. Rindal IL ski skriver på sin facebookside at det ble meldt om en litt vel hard åpning på Mali, så hun falt litt på resultatlistene i siste del av løpet. Men alt i alt et veldig bra løp i den harde kvinneklassen, som besto av både senior og juniorløpere, der Mali er siste års junior.

Jøri Vatten, Surnadal IL, kom på 222. plass. Det var 254 deltakere i løpet.

I mennenes 10 km klassisk gikk Kristoffer Berset, Strindheim IL, inn til 64. plass, 2:26.2 etter vinneren Jonas Høsflot Klæbo, Byåsen IL.

Jonas Aasbø, Surnadal IL, kom i mål på 85. plass, 2:44.7 etter Klæbo.

Olav Fugelsøy, Surnadal IL, endte på 96. plass, 2:56.3 etter vinneren. Det holdt til klasseseier i M17 Norgescup. Vi gratulerer!

Erik Løfald, Rindal IL, kom i mål på 179. plass. I dette løpet var det hele 424 deltakere.