Stein Egil Aakvik, Lars Kristian Todal og Arnbjørn Heggset (Arkivfoto)

Sveen Auto kåret til Årets forhandler

Publisert Sist oppdatert

I helgen gikk Sveen Auto i Surnadal helt til topps da prisen «Årets Forhandler Volkswagen Nyttekjøretøy» ble delt ut av importør Harald A. Møller.

Prisen er den aller høyeste anerkjennelsen en forhandler av Volkswagen-nyttekjøretøy i Norge kan motta.

– Dette er en voldsom anerkjennelse for oss. Vi er rett og slett dritglade og dritstolte. Det er rett og slett stort, sier daglig leder Lars Kristian Todal til Trollheimsporten.

Sveen Auto vant den gjeve prisen i konkurranse med over 70 andre forhandlere, og Todal gir æren for seieren til ansatte og kunder:

– Vi har en fantastisk gjeng ansatte her, og i tillegg er vi så heldige at vi bare har "gaue" kunder, sier han.

I 2016 vant Sveen Auto personbilutgaven av Årets Forhandler, og nå slo de altså til og vant samme pris for nyttekjøretøy.

– Det viser vel at vi sikkert gjør et og annet rett, sier Todal.

På sin egen Facebook-side skriver Sveen Auto:

– Vi er, som kjent, en av de minste forhandlerne av Volkswagen i landet. Å vinne denne prisen, i konkurranse med alle våre flinke kollegaer rundt om, setter vi veldig høyt. Vi er vel egentlig litt stolte, om det er innafor å si det.

– Dette hadde ikke vært mulig uten alle våre kunder, skriver Sveen Auto videre.

Bilforhandleren takker kundene sine for tillit og fine tilbakemeldinger, og lover å invitere til feiring med et «heidundrende kaffelag» så fort koronarestriksjonene tillater det.

Og Lars Kristian Todal er klar på at Sveen Auto ikke har tenkt å hvilke på laurbærene:

– Prisen motiverer oss til å fortsatt gjøre så godt vi kan, for at kundene skal føle seg hjemme hos oss. Nå skal vi bare stå på videre.

Sveen Auto (Arkivfoto)
Powered by Labrador CMS