Pressemelding frå Leikarvollen Scene:

– Det at vi får Ingebjørg Bratland hit til oss er utrolig stas, sier Edvin Nyland Nessæther i Leikarvollen Scene
– Det at vi får Ingebjørg Bratland hit til oss er utrolig stas, sier Edvin Nyland Nessæther i Leikarvollen Scene

Ingebjørg Bratland klar for Bøfjorden!

I 9 år har Leikarvollen Scene gitt bygdefolket i Bøfjorden og andre musikkglade mennesker på Nordmøre store musikalske opplevelser. Alle med mannlige artister. I år kan vi endelig presentere vår første kvinnelige artist, når selveste Ingebjørg Bratland tar turen innom oss lørdag 6.mai!

Bratland er for tiden brennhet på «Hver gang vi møtes» på TV2, der hun kveld etter kveld serverer fantastiske versjoner av de andre artistene sine sanger. Blant annet fantastiske versjoner av Freddy Kalas sin monsterhit «Pinne for landet» og en norsk versjon av Emma Steinbakken sin «Not you».

Denne kvelden får vi servert hennes nydelige låter ispedd lune anekdoter, men Bratland kommer ikke alene, for på scenen vil ho også ha med seg en gitarist og en keyboardist! Dette blir en aften vi sent vil glemme!

Edvin Nyland Nessæther hos Leikarvollen Scene er naturligvis storfornøyd med årets artist.

- Ja dette er vanvittig stort! Det at vi får Ingebjørg Bratland hit til oss er utrolig stas! Vi startet jobben med å finne en kvinnelig artist umiddelbart etter konserten med Espen Lind i november, men det har vært lettere sagt enn gjort. Vi har vært i kontakt med det som kan krype og gå av norske kvinnelige artister, men av ulike grunner ble det en svært lang prosess før vi endelig fikk landet Bratland.

Gode ord fra Espen Lind

Espen Lind gjestet Leikarvollen Scene i fjor høst og ville etter eget initiativ være referanse for konsertstedet mot andre artister.

- Espen var veldig godt fornøyd med opplegget vårt her på Leikarvollen, og jeg vet at Ingebjørg har snakket med han om hvordan han opplevde å spille her hos oss. Så vi kan på en måte si at Espen var med på å bikke dette i vår favør. Og det er kult!

Vårkonsert

I alle foregående år har det vært konsert på høsten, men i år blir det altså en endring på dette.

- Ja, i og med at Ingebjørg Bratland skal ut på en vårturne nå straks, og ikke kunne komme til oss i høst, måtte vi bare slå til på dette! Så nå blir det vårkonsert den 6.mai, og da passer det godt med vår i lufta og den vakre og unike stemmen til Ingebjørg!

Billettsalget starter lørdag

Billettsalget starter lørdag 11.februar (kommende) kl.09 via tikkio.com

- Jeg både håper og tror at det blir trangt om plassen denne kvelden, avslutter Edvin Nyland Nessæther, entusiastisk.

Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne.

Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Ingebjørg har de siste årene vært veldig aktiv på konsert-fronten og har turnert jevnlig med ulike prosjekter, deriblant med platene «Månesinn» i 2015, «Hjarteskjell» i 2017 og «Papirfly» i 2020, i tillegg til salmeprosjektet «Til Alle Tider» med Espen Lind i 2019 og juleprosjektet «Klokkene kallar» som bestod av en EP og en nydelig jule-antologi utgitt i samarbeid med Cappelen Damm på tampen av 2020.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen. Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet i tillegg til over 63 millioner strømminger på digitale plattformer og både gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine.

Mer info og full bio finner du på www.ingebjorgbratland.no

Powered by Labrador CMS