Norgescuprenn på Gålå:

Berit Mogstad går for Strindheim IL (arkivbilde)

Berit Mogstad på pallen

Berit Mogstad endte på 3. plass og fikk med det plass på pallen i lørdagens 10 km på Gålå. Kristoffer Berset kom inn på en 26. plass på herrenes 15. km.

Kvinnenes 10 km

Mogstad kom i mål med tiden 32:18.60, og ble med det 49,50 sekunder bak løpets vinner, Silje Theodorsen. Magni Smedaas stakk av med 2. plassen, 38.8o sekunder bak Theodorsen. Berit slo blant andre Kathrine R. Harsem med 5,10 sekunder. Harsem kan skilte med 5 NM gull og pallplass i verdenscupen.

Alise Einmo endte på en 10. plass med tiden 33:20.90.

Berit Mogstad og Alise Einmo går begge for Strindheim IL.

Herrenes 15 km

Kristoffer Berset som går for Strindheim IL kom inn på en 26. plass med tiden 44:03.80, og kom dermed 2:08.30 bak vinneren. På pallen for herrene kom Magne Haga på 1. plass, Henrik Dønnestad på 2. plass og Sindre Bjørnstad Skar på 3. plass. Vinnertida til Haga ble 41:55.50.

Gjermund Løfald fra Rindal IL kom inn på en 49. plass med tiden 45:08.90 og Jonas Aasbø fra Surnadal IL endte på en 75.plass med tiden 47:26.00.