Maren Larsen, Johnse Sættem, Anne Marie Moen, Øyvind Holte, Øystein Lysø, Camilla Hyttebakk, Ingebrigt Røen, Steinar Ranes og Merete Sæter.
Maren Larsen, Johnse Sættem, Anne Marie Moen, Øyvind Holte, Øystein Lysø, Camilla Hyttebakk, Ingebrigt Røen, Steinar Ranes og Merete Sæter.

En helaften med svisker fra 55 år med lokal revy- og teaterhistorie

Publisert

Produksjonssjef Ingebrigt Røen sier at revygjengen er godt i rute til premieren på «Heittgjort »fredag 19. november, og gleder seg til å vise frem svisker fra revy- og teaterforestillinger i Surnadal fra midten av 60-tallet og frem til i dag.

- I utgangspunktet skulle det bare gis ut ei bok med minner fra revytiden, men nå står vi altså her med en full revy i tillegg, smiler Røen.

Røen vil ikke røpe så mye om innholdet i revyen, men sier at numrene er plukket fra boken som blir lansert i forbindelse med premieren.

- Jeg har forsøkt å tenke litt nytt, og kan røpe at konferansier Svein Sæter vil sitte i en sofa på scenen og ta en prat med skuespillerne i forkant av enkelte nummer som blir fremført. Mange av visene og revynumrene har innhold som de yngste naturlig nok ikke har noe forhold til. Jeg ser for meg at de eldste aktørene, som Anne Marie Moen, Maren Larsen, Øyvind Holte og Johnse Sættem har mye å fortelle, sier Røen.

Røen avslører også at det vil bli presentert videosnutter fra tidligere forestillinger, blant annet fra musikalen «My Fair Lady» og «Trost i taklampa».

- Jeg har virkelig stor tro på at dette vil bli en artig revy med historisk sus, og det samme gjelder boken. Begge deler er stappfull av gode minner, smiler produksjonssjefen.

Revygjengen består av Anne Marie Moen, Linda Botten, Svanhild Husby, Maren Larsen, Lilly Røv, Mette Holte, Merete Sæter, Camilla Hyttebakk, Øystein Lysø, Øyvind Holte, Steinar Ranes, Ingebrigt Røen, Johnse Sættem, Gøran Bolme og Styrkår Brørs. Rolf Paulsen er kapellmester, og han har med seg Trond Larsen på kontrabass.

Det blir salg av boka «Heittgjort – Revy- og teaterminne fra Surnadal BU og Svarrabærje frå 1965-2020» i pausen i forestillinga. Det vil også bli servering av matretten «heittgjort» under begge forestillingene.

Heittgjort har premiere fredag 19. november kl 19.00, og blir vist på nytt lørdag 20. november til samme tid.

Les også: Det blir ei mimreforestilling - til gagns

Revyveteraner som gjør comeback på scenen: Maren Larsen, Øyvind Holte, Anne Marie Moen og Johnse Sættem
Revyveteraner som gjør comeback på scenen: Maren Larsen, Øyvind Holte, Anne Marie Moen og Johnse Sættem
Powered by Labrador CMS