Konsert i Øye kirke:

Et band av ungdommer spiller i en kirke
Bandet Byggez med Ida Mo, Sigve Holten, Johanne Holten, Karianne Holten, Ingebrigt Bergli og Rune Delager

Dyktig ungdom spiller vakker og variert musikk

Publisert Sist oppdatert

Søndag 14. mai sto barn og unge klare for å spille konsert i Øye kirke i strålende vårsol.
Det var nesten full kirke med publikum i alle aldre da Surnadal og Rindal kulturskole, Nordmøre Ungdomsstorband og orgelelev hadde konsert.

En hvit trekirke foran blå himmel
Øye Kirke

Førstemann ut var Wilhelm Rygh på piano, han imponerte oss med elevator jam/Zelda-breath of the wild.

Johanne Holten var nestemann, hun spilte gitar og sang en sang hun har skrevet selv. Teksten var på norsk og med et meningsfylt budskap. Den er foreløpig uten tittel og ble derfor introdusert som "en sang".

En ung jente sitter på en stol ved alteret og synger og spiller gitar
Johanne Holten

Det er ikke mange som lærer seg kirkeorgel, men det har Nina Røen gjort. Hun satt i etasjen over publikum og spilte Påskemorgen, variasjon og Gaming Suite.

Byggez er et band som består av elevene ved kulturskolen som ledes av Torbjørn Larsen. Navnet på bandet kom da den ene i bandet hadde kjøpt seg et byggesett for å bygge sin egen gitar. De spilte flere rockelåter i høyere tempo for hver låt. Og de mestret alle sangene med glans. Bandet består av Ida Mo, Sigve Holten, Johanne Holten, Ingebrigt Bergli og får hjelp av Rune Dalager. De tre sangene de spilte het Black Magic Woman, Ice Cream Man og Rock And Roll.

Publikum ser mot en mann som snakker i mikrofon
Torbjørn Larsen ledet konserten

Det lengste og siste innslaget hadde Nordmøre ungdomsstorband, og med deres talent er det bra de fikk spille mange låter, for dette kunne de.
Nordmøre ungdomsstorband er et samarbeid med medlemmer fra flere kommuner på Nordmøre. Storbandet ledes av Alf Ekholm. De spilte musikk fra USA, Storbritannia og Norge.

Dirigent med bandet i bakgrunnen
Dirigent Alf Ekholm
Ungdommer spiller og synger i kirka
Storbandet avsluttet konserten
Powered by Labrador CMS