ANNONSE:

Lett på tå!

Bli med på høstens fineste løpetur på Kårvatn

— 20.august 2022 —

Nå med splitter ny trasè!

Bli med på høstens fineste løpetur fra Kårvatn i Todalen - lørdag 20.august 2022. Nå med splitter ny trase, der du kan bli bedre kjent med de flotte omgivelsene på Kårvatn og Trollheimen. En kan velge om en vil konkurrere eller om en tar en roligere tur i trimklasse. Du kan også melde deg på familietraseen på 2 km. som er en flott tur for hele familien denne dagen.

Vi har hatt samme trasè i tre år, men for 2022 blir det lansert en helt ny trasè! Endringen kommer som en tilpasning til Norwegian Skyrunning Series sine kriterier for senior og junior trasè! Vi er overbevist om at vi i år har en vel så fin løype i fantastisk terreng! Mer sti og mindre ur er stikkord for de som har løpt tidligere! Derfor passer denne løypa også godt for mosjonisten som liker å gå tur i fjellet. Løypene er denne dagen godt merket med flagg. Dette er vanligvis ikke en merket tur og denne dagen gir mulighet for å bli bedre kjent med de flotte omgivelsene i fjellene rundt Kårvatn. Kårvatn Skyrace Trim 15 km. og Kårvatn Skyrace familie 2.km. starter kl. 10.00. Kårvatn Skyrace 15 km. og 27 km. starter kl.11.00.

Trollheimen fjellsportklubb er arrangør av Kårvatn SkyRace. Klubben er nyoppstartet og den har mål om å kunne være en klubb for alle som er opptatt av idrettslig aktivitet i fjellet. Klubben vil stå som arrangør av både Kårvatn Skimo og Kårvatn SkyRace, og vil også hjelpe unge idrettsutøvere som ønsker å drive med fjellsport opp og fram.

Her blir det god stemning! Velkommen til store og små!

Lenke til mer informasjon om Kårvatn Skyrace:

Karvatntrailrun (webnode.page)

Lenke til påmelding:

Kårvatn Skyrace 2022 (eqtiming.com)

Foto bildeserie: Vigdis Rodal og Halvor Drøpping

Powered by Labrador CMS