Full fart under Banksprinten på Igltjønna

Publisert Sist oppdatert

I år var det tradisjonelle triatlonløpet byttet ut med Banksprinten under Småtrolluka. 66 deltagere stilte til start på Igltjønna torsdag kveld.

For å gjøre terskelen for å delta mindre, har sparebanken valgt å arrangere hinderløype i stedet for triatlon. Svømming og sykling var i år byttet ut med hindre. Løypeansvarlig Åse Børset hadde satt sammen en løype med sju hindre. Deltagerene måtte blant annet krype under bord, felle kjegler, balansere over vann, og fylle rør med vann.

De 66 deltagerene konkurrerte i heat sammen med andre jevnaldrende. Av disse 66 var det 23 som deltok i den eldste klassen, hvor vinnerne av hvert heat gikk videre til finalen. Finalen ble vunnet av Hedda Børset. Andreplassen gikk til Jesper Nyborg Folvik, mens Helene Smeby og Sander Skjuleng kom på tredje- og fjerdeplass.

Etter at løpet var gjennomført fikk alle som deltok komme opp på scenen og motta premie. Banksjef Magne Bjørnstad fortalte at deltagelsen var større under årets Banksprint enn den var på forrige triatlon, og at det helt sikkert vil bli arrangert et lignende løp til neste år.

Når pingpong-ballen fløt opp av røret kunne man løpe videre til neste hinder.
To kjegler måtte ned.
Dersom man falt ned før man passerte den røde og hvite streken, måtte man tilbake å prøve på nytt.
Over bord nummer én, og under bord nummer to.
Full fart ut fra start.
Noen ganger ble det folksomt ute på planken.
Enkelte fant ut at det gikk fortere å bare hoppe i vannet.
Starten på finaleheatet.
Hedda inn til førsteplass.
Det var tett mellom andre- og tredjeplass.
Etter finalen fikk alle som deltok medalje på scenen.
Powered by Labrador CMS