Håndball 3. divisjon:

Arkivbilde av Anja Søyseth, Maren Halgunset og Gro Anita Bolme
Arkivbilde av Anja Søyseth, Maren Halgunset og Gro Anita Bolme

Rindal seiret på bortebane

Publisert Sist oppdatert

Etter to tap er Rindal tilbake på vinnersporet etter lørdagens bortekamp mot Ranheim.

Det var hjemmelaget som kom best i gang, og ledet 8 - 5 etter 13 spilleminutter. Ranheim pådro seg en utvisning som Rindal utnyttet til sin fordel, og reduserte ledelsen med to mål. Anja Søyseth utlignet videre til 8 - 8, og Maja Reitan sørget for at Rindal gikk opp i ledelsen for første gang i kampen på stillingen 8 - 9. Rindal kunne gå til pause med ledelse 13 - 11.

Seks minutter ut i andre omgang var Ranheim bare ett mål bak på stillingen 15 - 16, men derfra og ut hadde Rindal full kontroll på kampen og kunne til slutt juble for seksmålsseier.

Rindal stilte uten nøkkelspillerne Malin Bjørnås og Marit Ustad Hove i lørdagens kamp. Da tok ungdommene ansvar. 18-åringene Maja Reitan og Mina Halgunset scoret 12 av målene til Rindal. Bakerst stod Maren Halgunset er ny god kamp.

Trener Anders Moe Sæter var glad for å endelig kunne gå seirende ut av bortekamp i Trondheim.

- Vi sliter med å vinne kamper i Trondheim, så dette var utrolig deilig. Vi stilte med en redusert spillerstall i dag, så det er veldig hyggelig å se at så mange meldte seg på. Aller mest fornøyd er jeg med forsvarsspillet vårt. Vi gjorde spillerne på Ranheim frustrerte, og det er der vi vinner kampen, sier Sæter.

Etter åtte spilte kamper, står Rindal med åtte poeng.

- Uansett hva som skjer videre med tanke på hvilke spillere vi har disponible, vil vi ikke endre på ambisjonen vår. Vi har fortsatt et mål om bli blant de fem beste, sier han.

Rindal har nå pause fra seriespillet frem til 12. desember. Da venter en tøff bortekamp mot Levanger 2.

Se tabellen her

Kampfakta Ranheim - Rindal 25 - 31 ( 11 - 13 )

Maren Halgunset
Ane Lyngstad
Ane Vasskog 7
Gro Anita Bolme 1
Maja Reitan 6
Anja Søyseth 5
Mina Halgunset 6
Nora Bolme Fjerstad 1
Hanne Dønnem
Malin Gåsvand Løset 5

Powered by Labrador CMS