Kåret til årets leverandør 

Rindalslist vant prisen som Årets Leverandør. Fra venstre Per Gjestvang, Hege Gåsvand og Geir Andreas Brobakken

Heder, ære og pris til Rindalslist under årets Bygger’n-kongress

Storslagent prisdryss under Bygger’n Kongress 2024, som ble arrangert i Trondheim i helga. 

Publisert

Prisvinnerne strålte på scenen da de mottok pris, heder og ære. Med Einar Tørnquist som konferansier, musikk- og videoinnslag og egne Bygger’n-folk som prisutdelere, ble kvelden en suksess blant de 340 deltakerne. Dette skriver Bygger´n i en pressemelding. 

Prisen Årets Leverandør henger svært høyt - for her er det butikkene selv som stemmer. For 2023 ble prisen gitt til Rindalslist.

 -  Rindalslist er en samarbeidspartner som gjennom hele 2023 har styrket handelsopplevelsen i våre butikker, og gjort Bygger’n til en enda bedre kjede.

-  Butikkene våre trekker frem godt innarbeidet logistikk som en særdeles god kvalitet. De leverer alltid kjapt og etter avtalt tid, sa Direktør Bygg, Sverre Quale under prisutdelingen.

Prisvinnerene fra Rindalslist med Einar Tørnquist til venstre og Direktør Bygg Sverre Quale i midten

Han trekker også frem at Bygger’ns samfunnsoppdrag er å bidra til utvikling av bærekraftige lokalsamfunn, noe Rindalslist definitivt også støtter - blant annet ved å ha sitt hovedsete i en liten kommune i Trøndelag - nemlig Rindal.

En bekreftelse på at vi gjør en god jobb

- Det er spesielt artig å få en pris der butikkene selv er med på å stemme frem Rindalslist som vinner av prisen Årets leverandør, sier Hege Gåsvand, daglig leder i Rindalslist. 

- Vi er stolte av å motta denne prisen, og det er en bekreftelse på at vi gjør en god jobb. Byggern-kjeden har et bredt nettverk av butikker spredt rundt om i hele landet, og deres engasjement for kundene er tydelig. Uansett om kundene er små eller store, legger vi stor vekt på å gi alle den beste servicen. Og denne prisen viser at alle ledd i organisasjonen fungerer svært godt – det er lagarbeid å få en slik pris. 

- Vi takker alle ansatte for den gode jobben som er gjort og vil også skryte av de faste sjåførene våre hos Surnadal Transport, de sørger for at varene kommer fram til kunden til avtalt tid, avslutter Hege Gåsvand

Andre vinnere:

Årets Bygger’n - Bygger’n Haslestad
Årets Prosjekt – Bygger'n Eidet og Bø-Tre AS
Årets Markedsfører - Bygger’n Tromsø
Årets Servicehelt – Tove Kristian Røsand, Bygger’n Smøla 

Powered by Labrador CMS