Stor gave fra FireSafe og Bjørnis-stiftelsen:

En gutt gjør 'high five' med brannbamsen Bjørnis inne på brannstasjonen.

Ga bort Bjørnis-spill og bøker til alle barnehagene i Surnadal og Rindal

Publisert Sist oppdatert

Onsdag var førskolebarn fra Skei barnehage på besøk på Surnadal brannstasjonen for å møte Brannbamsen Bjørnis og få med seg gaver til barnehagen. Barna fra Skei barnehage representerte alle barnehagene i Surnadal og Rindal, og alle får den samme gaven.

Tor Arne Moen, brannsjef i Surnadal og Rindal brannvesen, forteller at alle barnehagene fikk to Bjørnis-spill, ett for de minste barna og ett for 5-6-åringer. De får også den nyeste Bjørnis-boka. Gaven har en samlet verdi på omtrent 30.000 kroner.

Representanter fra Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis og Firesafe var også til stede ved overrekkelsen. De ønsket å gi en ekstra påskjønnelse til barna i Surnadal på grunn av den ekstra store jobben det lokale brannvesenet gjør med forebyggende brannvern for barn. Brannvesenet i Surnadal og Rindal har arbeidet godt med dette i mange år.

– Det er "skasvert" at det arbeidet vi gjør blir lagt merke til og satt pris på, og ekstra moro at ungene får glede av det, sier brannsjef Tor Arne Moen.

Brannbamsen Bjørnis er tidenes største satsing på brannforebyggende kommunikasjon med barn som hovedmålgruppe. Tanken bak prosjektet er at brannvernopplæring for barn er en av grunnpilarene i brannforebyggende arbeid, både fordi barna tilegner seg grunnleggende kunnskaper og holdninger de har med resten av livet, og fordi barna er gode brannvernambassadører overfor foreldre og besteforeldre.

FireSafe er en av de økonomiske bidragsyterne til Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis. Firesafe er en totalleverandør innen brannsikring med tjenester innen brannteknisk rådgiving, utførelse, installasjon, kontroll, service og salg av spesialprodukter innen brann. Firesafe-konsernet omsetter for om lag 1 milliard kroner i året, og har mer enn 1000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Brannbamsen Bjørnis danser
Brannbamsen Bjørnis går og holder to barn i hendene
Powered by Labrador CMS