Nytt arrangement i Kulturvøkku:

Arrangørene Harald Eriksen og Sverre Talgø sammen med Vidar Svinsås fra EMMA Norway, som arrangerer konkurransene i bilstereobygging.

Rindal motorshow for første gang - Klarer de å fylle hallen?

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende lørdag er Kulturvøkku i gang, og årets store nykommer på programmet er Rindal motorshow.

Ingen påmelding - Møt opp og bli med!

Karene i Nedre Rindal VW-Audi Eierforening inviterer til et innendørs biltreff i den store hallen i Rindal Næringspark (det gamle T-Komp-bygget). Arrangementskomiteen forteller at det ikke er påmelding. Her er det bare å møte opp, så mange som mulig. Alle som vil må gjerne stille ut det de har av kjøretøy, hvilken som helst bil, motorsykkel, eller traktor, om man vil.

Siden det ikke er påmelding har de ikke den fjerneste anelse om hvor mye folk som kommer, så det er de veldig spente på.

Hallen i næringsparken brukes som lagerplass for bobiler og campingvogner om vinteren, men om sommeren står den tom, så her er det plass til helt utrolig mange biler. Her gjør det ikke noe om det regner eller blåser, så været trenger de ikke å ta hensyn til.

Bilet viser en stor del av hallen, men ikke hele. Her er det plass til helt utrolig mange kjøretøy.

Mange premier

Initiativet kom fra Rindal næringspark og Karstein Mauset, som ønsket at hallen kunne brukes til noe om sommeren også. Karene som leier plass i næringsparken for å mekke bil ble spurt om å lage et arrangement, og det sa de ja til.

På motorshowet blir det utstilling av biler i forskjellige kategorier, og motorsykler.

Det blir utdelt premier i :
- Best in show
- Beste nybil (0-20 år)
- Beste veteran, 1-3
- Beste amcar, 1-3
- Beste motorsykkel
- Beste felg

Arrangøren skriver på facebook at det blir muligheter for vasking shining av bil før innkjøring i hallen.

Emma Norway vil også være tilstede. De arrangerer bilstereo-konkurranse i klassene SQ, ESPL og ESQL

Kan bli et årlig arrangement

Dette blir noe nytt helt nytt i Rindal, som passer både for både store og små motorinteresserte, så arrangørene håper på at bilfolk både fra fjern og nær vil stille opp.

Det blir grilling og salg av hamburgere, drikke, kaffe, bakels og is, forteller de. Hvis arrangementet blir godt mottatt så kan dette bli en årlig begivenhet i Kulturvøkku.

Noen biler er allerede på plass.
Powered by Labrador CMS