Kulturvøkku

På optimistkvelden i Torshall får vi høre Jo Sverre, Jonas Skybakmoen, Ingrid Erøy Fagervik og Odd Arne Halaas, med flere.

Optimistkonferansen gjenoppstår som Optimistkveld i Torshall

Torsdag 4. juli braker det løs med Optimistkonferanse i Rindal for 12. gang. Arrangementet, som er en del av Kulturvøkku, er flyttet til Torshall, med et litt endret konsept, og har altså fått nytt navn: Optimistkveld.

Publisert Sist oppdatert

Arrangementskomiteen kan som vanlig tilby gode og spennende foredragsholdere som vil gi både næringsliv, politikere, samfunnsaktører og privatpersoner ny entusiasme, motivasjon og optimisme! Dette skriver komiteen i en pressemelding fredag.

Årets foredragsholdere og tema er:

En mann som synger i mikrofon.
Jonas Skybakmoen, journalist og musiker som flytta fra storbyen til Meldal.

Jonas Skybakmoen, frontfigur i bandet Birkeland, kommentator i Adresseavisen og innflytter til Meldal etter å ha vært i utlendighet i Oslo i flere år. 

Jonas har fått øynene opp for kvalitetene ved å bo på bygda, og han vil snakke om hva som er bra med å flytte fra storbyen til bygde-Norge.

Portrettbilde av ei dame.
Gründer Ingrid Erøy Fagervik.

Ingrid Erøy Fagervik er gründer og bor på Helgelandskysten med mann, barn og hund. I 2018 kjøpte paret en forfallen skole og flyttet 1000 kilometer nordover, fra Oslo til en liten øy i havgapet. Her har de renovert det store skolebygget og driver nå det noen beskriver som et samfunnshotell; et helårsåpent flerbrukshus.

Fagervik grunnla designbedriften «Blafre» i 2005, og etter 19 år overtok nye eiere i fjor. Ingrid ble kåret til årets nyskaper av Oslo Redaktørforening i 2010, og fikk prisen «Startknappen» som årets kvinnelige gründer i 2011. Hun har utgitt flere barnebøker på Cappelen Damm og sittet i diverse styrer.

Ingrid vil by på et spennende foredrag om livet som gründer og «mot til å satse».

En mann med trekkspill.
Artigkar, musiker og rindalsvenn Odd Arne Halaas blir kveldens konferansier.

Årets konferansier er musiker, «artikar» og Rindalsvenn Odd Arne Halaas.

Med over 30 års erfaring i underholdningsbransjen, har Odd Arne perfeksjonert kunsten å berike arrangementer med sine særegne blanding av visesang, humor, og engasjerende programledelse. Hans lidenskap for underholdning og evne til å skape uforglemmelige øyeblikk, setter ham i en unik posisjon til å gjøre ethvert event minneverdig!

Portrettbilde av ei dame.
Camilla Hyttebakk løser opp lattermusklene.

Camilla Hyttebakk vil også opptre, for å løse opp lattermusklene i løpet av kvelden, og Rindals egen entertainer Jo Sverre Sande vil framføre noen låter sammen med Jonas Skybakmoen på slutten av kvelden.

Kvelden vil også by på utdeling av Rindal Sparebanks motivasjonspris!

Arrangør er Rindal Næringsforum, i samarbeid med Rindal kommune og Rindal Sparebank. Stiftelsen Lokalt Løft og Svorka er med som sponsorer.

Portrettbilde av en mann i profil.
Jo Sverre.
Powered by Labrador CMS