LESERINNLEGG:

En mann med briller og mørk dress smiler mot kameraet
Per Vidar Kjølmoen, Arbeiderpartiet, Møre og Romsdal

Ap halverer fergetakstene, Frank lyver

Ap har halvert fergetakstene. Det bør også Frank Sve (DSØP) være raus nok til å innrømme.

Frank Sve hevder at Ap ikke har halvert fergetakstene i et innlegg på Facebook. Det er usant, og det vet Sve.

Fakta har makta. Ap lovte halverte fergetakster høsten 2020 etter årevis med ville prisøkninger under Høyre og Frp på Stortinget. Vi sa at vi skulle halvere fergetakstene, og at vi skulle gjøre det fra prisene 1. januar 2021.

Frp var selvsagt helt imot, og fortsatte å skylde på alle andre for at prisene økte. Men så snudde plutselig Frp, og prøvde å komme etter Arbeiderpartiet i revidert nasjonalbudsjett i juni 2021 med en 25 prosents reduksjon. Det er bra at Frp, etter nesten åtte år, innså sine feil, men det blir bare flaut når Sve forsøker å late som noe annet enn at Ap har gjort som vi sa. Og ikke bare har vi halvert fergetakstene, men vi har gjort dem gratis til øysamfunn!

Litt flaut er det også at Frp skriver ting som ikke er sant om meg og Ap på Facebook, men blokkerer meg så jeg ikke får sagt imot de usanne påstandene. Min erfaring er at folkevalgte som opptrer slik, mangler selvtillit på egne saker.

Men det er kanskje ikke så rart. Ikke bare kjørte Frp opp fergetakstene til rekordnivåer da de styrte på Stortinget, men de bygget ikke noe statlig vei i fylket vårt heller. Derimot presset de den ene sentraliseringa etter den andre ned over hodene våre.

Det er derfor Fremskrittspartiet (Frp) bør skifte navn til Det Sentrale Østlandsområdets parti (DSØP). Frank Sve og DSØP stiller opp for folk med god råd på Oslo vest som vil kjøre firefelts motorvei til landstedet sitt. Men de stiller ikke opp for folk og næringsliv i Møre og Romsdal.

Per Vidar Kjølmoen
Arbeiderpartiet

 

Powered by Labrador CMS