Annonse:

Klart for Todalsdag

Todalen Il inviterer til tradisjonell Todalsdag førstkommende lørdag. Her blir det fotballcup for de minste fra klokka 10 og utover, og vi har nå ca 30 påmeldte lag fra klubbene i rundt oss i følge vår turneringsansvarlig Bjørn Gunnar Ansnes. Han regner med å ha kampoppsett klart innen torsdag kveld, men av erfaring er det ofte både en og to endringer de siste kveldene som kan utløse nye versjoner.

Vi har også et aller så lite 30-årsjubileum i år som vi markerer med et jubileumslotteri. Knallfine premier som lokale bedrifter sponser oss med. Vi er veldig takknemlige for disse bidragene, da lotteriet er en viktig inntektskilde for oss. Her er det fullt mulig å sikre seg lodd om en ikke har anledning til å komme til Bordholmen på lørdag.

I tillegg drar Ingvild Kårvatn på med Ræta opp også i år. Her blir det mulighet for å teste motbakkeformen og støtte en god sak i samme slengen. I år går påmeldingsavgiften i sin helhet til Surnadal Røde Kors.

Hele 74 deltakere stilte til start i Ræta Opp 2021

Todalen IL sitt eget grillteam står klar med burger og grillspyd klokka 10, og i kiosken blir det bakels å græt til alle mann!

Vi ønsker å rette en stor takk til alle lokale bedrifter som sponser oss i forbindelse med dagen. Dette er til uvurderlig støtte for en liten klubb som baserer seg på ukuelig dugnadsinnsats gjennom hele året.

Powered by Labrador CMS