Spennende turnering på Sagene Amfi

Finalevinner Surnadal Blades

Surnadal Blades gikk seirende ut av Rindal Winter Classics

Sagene Puck var for mange forhåndsfavoritt, men kom for første gang ikke videre til finalespillet i Winter Classic Ishockey-turneringen lørdag. Selv om det ikke gikk som hjemmepublikummet hadde håpet på, så ble det en meget underholdene og actionfylt kampdag.

Publisert

Kampstart ble litt forsinket da ett av plexi-glassene ble skutt ned under oppvarmingen, men temperaturen ute var grei, så publikum hadde det fint.

Sagene Puck vs Surnadal Blades

Dagen starter med et spennende lokaloppgjør med Sagene Puck mot Surnadal Blades.

Surnadal tar første målet og to mål til,  før Sagene tar sitt første mål. Det er mange målsjanser, men målvaktene står solid og gjør mange gode redninger.

Kampstart Sagene Puck - Surnadal Blades

Det blir mange straffer i denne kampen. I denne turneringen  har de bestemt seg for å droppe utvisninger og heller ta et straffeslag for å få litt fart i spillet.

Etter en intens kamp vinner Surnadal Blades 5-4.

Team Hitra-Frøya Mix  vs Surnadal Blades

Etter en effektiv ispreparering, er Surnadal klar til kamp igjen. Nå møter de Hitra/ Frøya.

Surnadal er aggressive og har svært mange målsjanser bare noen minutter inn i kampen, men målvakten til Hitra/ Frøya viser seg å være god.

Meget godt spilt av Surnadal Blades

Surnadal Blades gir seg ikke og fortsetter med fint lagspill, og vinner til slutt kampen 7-0.

Sagene Puck vs Fosen Hockey

Sagene Puck er igjen klare til å vise seg frem på hjemmebane, og endelig får kommentatoren til å skape stemning  etter noen tekniske problemer.

Sagene Puck scorer mål etter mål i en heftig kamp med mye fart og knuffing. Sagene vinner overlegent med 5-0, og nå trenger de en seier til for å komme seg til finalen.

Ishockey kamp med kamp om pucken
Full kamp om pucken
Sagene Puck - Fosen Hockey

Fosen Hockey vs Team Hitra-Frøya Mix

Kampen mellom Fosen Hockey blir en jevnspilt kamp, som til slutt ender  1-1.

Sagene Puck vs Team Hitra-Frøya Mix

Dette er kampen som avgjør hvem som spiller i finalen mot Surnadal Blades.
Kampen starter med mange målsjanser til Sagene Puck. Sagene presser motstanderen sin i store deler av kampen, men pucken går ikke inn i nettet.
Så scorer Hitra/ Frøya mot Sagene, og ett minutt før pause scorer Magnar Løset det eneste målet Sagene får i denne kampen.

Etter pause scorer Hitra/ Frøya på straffe og kampen ender 2-1 til Hitra/ Frøya. Sagene Puck er ute og ferdig for dagen.

Fosen Hockey vs Surnadal Blades

Surnadal Blades er garantert plass i finalen, og vinner 4-3 mot Fosen før de skal spille finale.

Fosen Hockey - Surnadal Blades

Finale: Hitra/ Frøya vs Surnadal Blades

Kampen er i gang, og Surnadal holder ikke tilbake. De scorer tre mål på fem minutter. Hitra slår inn to mål på ett minutt, og Surnadal scorer en gang til før pause. Det er 5-2 til pause.

Surnadal scorer hele fire mål til i løpet av andre omgang, mens Hitra/ Frøya ikke klarer å få inn mer en ett. Surnadal Blades vinner 9-3, og tar med seg pokalen hjem.

Surnadal Blades mot Team Hitra- Frøya Mix

Bronse til hjemmelaget

Sagene Puck ender på tredjeplass, Team Hitra-Frøya Mix tar andreplassen, og Surnadal Blades tar den gjeveste pokalen. Dagen var meget underholdene med en engasjert kommentator, mye action på isen og fint vær under kampene.

Sagene Puck tar imot premie for tredjeplass.

Etter kampene var det After-Hockey hvor spillere og supportere kunne samles for å feire.

Gratulerer til vinnerne, og takk for en spennende dag!