En eldre mann sitter ved et bord med kaffekopp og blomsterbuketter foran seg. Ved siden av han sitter en kvinne, ordføreren i Rindal, og på andre sida sitter en mann, banksjefen i Rindal Sparebank. På veggen bak jublianten henger tre sølvfargede ballonger formet som tall: '100'
Ordføreren og banksjefen kom med blomster og gratulasjoner til jubilanten.

Blomster og gratulasjoner på 100-årsdagen

Publisert Sist oppdatert

Johan Røen i Rindal fyller 100 år i dag, mandag 27. februar 2023. Han starta feiringa med stort selskap i helga. På selve dagen fikk han besøk av ordfører Mildrid Kattem Aune og banksjef Magne Bjørnstad i Rindal Sparebank. Begge kom med blomster og gratulasjoner, og de ble invitert på kaffe og bløtkake.

Alle i Norge som fyller 100 år får en hilsen fra Kongen. Johan har ikke fått brevet fra Kongen enda, men da kommer det i posten en av de første dagene, forsikrer ordføreren.

Johan Røen er en usedvanlig sprek hundreåring. Han bor i omsorgsbolig ved Rindal helsetun, og han er svært interessert i sport, særlig skisport. I disse dager det Ski-VM i Planica, og det har han fulgt med på. Det passer derfor bra at det er pause i programmet i Ski-VM akkurat den dagen han fyller år, slik at han ikke går glipp av noe under feiringa.

Les mer om Johan i denne artikkelen på Trollheimsporten: Hundre år med Johan

Ni smilende personer, menn og kvinner, sitter rundt et kaffebord. Ved enden av bordet sitter Johan Røen, som fyller 100 år. De andre er slektninger og gratulanter.
Jubilanten med slekt og gratulanter rundt bordet. F.v Turid Rindalsholt Røen (svigerdatter), Magne Bjørnstad (banksjef), Jarle Røen (sønn), Eli Moen (svigerdatter), Kristin Røen (barnebarn), jubilanten Johan Røen, Magne Røen (sønn), Mildrid Kattem Aune (ordfører) og Ingrid Øyen (avdelingsleder i hjemmetjenesten).
Powered by Labrador CMS