Travle dager for politiet

I løpet av de siste dagene har politiet i Surnadal håndtert flere hendelser utenom det vanlige.

Publisert

Flere laserkontroller - Bare fin kjøring

I en laserkontroll mandag 28. februar ble 50 bilførere kontrollert, men det var ingen reaksjoner.

Tirsdag kveld var politiet igjen ute på en kort kontroll med laser, denne gangen ved Trollheimen treningssenter. Her ble det heller ingen reaksjoner.

Torsdag kveld var det laserkontroll i 60-sone på Melhus på Kvanne. Også her var det bare fin kjøring å observere, melder politiet.

To på en moped

Midt på dagen torsdag stoppa politiet en moped med fører og passasjer. Føreren av mopeden ble ilagt et gebyr på 3000 kroner for å ha hatt med en passasjer. Mopeden var trimma, og ble derfor avskilta.

Truende oppførsel med skytevåpen

På dagtid fredag rykka politiet ut på ei melding om en person med skytevåpen som oppførte seg skremmende mot turgåere i skogen. Politiet har tidligere mottatt lignende meldinger om samme person. Vedkommende ble fratatt alle skytevåpen mens saka blir etterforska.

Beslagla førerkort

Lørdag avholdt politiet en promillekontroll ved Billaget. En fører blåste rødt. Vedkommende ble tatt med til politistasjonen for blodprøve og avhør, og førerkortet ble beslaglagt.

Kranglete pubgjest

Natt til søndag fikk politiet ei melding fra Musters Pub, der man ba om bistand for å få ut en gjest som var beruset og kranglete. Vedkommende ville ikke forlate puben. Den vanskelige gjesten har ikke bostedsadresse i kommunen, men ble fraktet hjem til et familiemedlem som bor i Surnadal, melder politiet.

Powered by Labrador CMS