Politiet rykket ut til Polaris
Politiet rykket ut til Polaris

En person fengslet i forbindelse med innbruddet hos Polaris Nordmøre

Publisert

Politiet i Surnadal har drevet intens etterforsking etter innbruddet hos Polaris Nordmøre lørdag natt til lørdag 23. september.

Som følge av politiets etterforskning ble en  person fengslet fredag 29. september. Personen har vært avhørt, og vedkommende er fortsatt fengslet, opplyser etterforsker Maja Lo ved Surnadal politistasjon. 

Etterforskningen av saken pågår fortsatt. Det er spor på stedet og tips i saken som har ført til at politiet fant fram til personen som ble arrestert. Politiet har fått flere gode tips, og har hatt et meget godt samarbeid med Polaris Nordmøre, sier Lo.

Hun kan foreløpig ikke si om det kan bli aktuelt å arrestere flere personer i denne saken. Saken etterforskes bredt, og alle muligheter er åpne, sier Maja Lo.

Polaris Nordmøre har en stor jobb med varetelling for å skaffe seg oversikt over hvor mye som er stjålet og verdien av dette. Det som er sikkert er at det er snakk om kjøretøy og utstyr til en verdi av mange hundre tusen kroner, blant annet en KTM motorsykkel med salgsverdi på ca. 300.000 kroner.

Noe av utstyret som ble stjålet er funnet, opplyser politiet. Men det er ikke de største verdiene det er snakk om.

Powered by Labrador CMS