Innbrudd hos Polaris Nordmøre natt til lørdag

Varer for flere hundre tusen kroner er stjålet, blant annet flere elsykler og en KTM motorsykkel - Politiet ber om tips!

Publisert Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag melder politiet i Møre og Romsdal på X (tidligere Twitter) at det har vært innbrudd i en bedrift i Surnadal natt til lørdag. Der skal blant annet være stjålet flere el-sykler og el-crossykler. Det er også stjålet en MC fra stedet. Det er en KTM1290 Super. Den er oransje med reg. nr. NZ3660.

En patrulje fra politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser, og oppretter sak. Trøndelag politidistrikt er også varselet.

Politiets operasjonssentral i Møre og Romsdal opplyser til Trollheimsporten at innbruddet skjedde hos Polaris Nordmøre AS i Øvre Surnadal. Det er stjålet kjøretøy og varer for flere hundre tusen kroner fra butikken. Så langt har ikke politiet fått full oversikt over hva som er borte, men de vet at det er en tung motorsykkel (KTM1290 Super), som nevnt over, samt tre elsykler og to små el-drevne barnesykler. I tillegg er det stjålet PC'er, nettbrett, telefoner og headset, samt diverse klær, hjelmer og briller. Når det gjelder klær og utstyr har bedriften så langt ikke full oversikt over omfanget, opplyser politiet.

Innbruddet har skjedd i tidrommet fredag kveld til lørdag formiddag, og politiet er svært interessert i tips om observasjoner i området i løpet av natta, eller andre tips som kan være relevante for saken.

Tips kan meldes til 02800, eller registreres på politiet.no

Polaris Nordmøre har sendt oss bilder av de ulike typene av kjøretøy som er stjålet:

--

Powered by Labrador CMS