Fire mekanikere i en bilverksted.
Rindal Auto har vokst fra to til fire ansatte på 10 år. F.v. Håvard Negård, Steinar Heggset, Jonny Børset og Rune Morten Walltin. Alle er rindalinger, i alle fall opprinnelig.

Rindal Auto feirer 10-årsjubileum

Publisert Sist oppdatert

Det har gått 10 år siden Rune Morten Walltin og Jonny Børset starta opp med eget bilverksted i det gamle meieribygget i Rindal. Fredag hadde de en liten markering av jubileet med kake.

Flere nyetableringer samme år

Rune Morten Walltin forteller at det ikke var noen enkel avgjørelse å skulle starte for seg sjøl, men det skulle vise seg å gå veldig bra. Han forteller at det var flere nyetableringer i Rindal i 2013. Rørservice m.fl. ble starta da, og de har også generert mange arbeidsplasser i bygda. Det er ikke så mange nyetableringer nå, påpeker Walltin.

Flere ansatte og større lokaler

I løpet av disse 10 åra har Rindal Auto fordobla arbeidstokken fra to til fire. De har også overtatt RBL sine gamle lokaler, slik at de kunne utvide verkstedet betydelig, og etablere kundemottak i den gamle RBL-butikken. Her er det kontor, butikk med litt bilutsyr, og venterom for de som vil vente mens bilen blir reparert.

Rune Morten Walltin forteller at bedriften har bra omsetning og har drevet med overskudd hvert år, og det er han godt fornøyd med.

Mye Mercedes

Det lokale markedet i Rindal er ikke stort nok til å holde fire mann i arbeid, men Rindal Auto har etter hvert fått faste kunder som kommer langveis fra med bilene sine. Det er kunder fra Kristiansund, Orkanger og Trondheim, blant annet. Det går mye i Mercedes, som de har spesialisert seg litt på, men de reparerer alle merker, forteller Walltin. Verkstedet er også elbilsertifisert.

Powered by Labrador CMS