Surnadal og Todalen Sanitetsforening melder:

En dame med langt lyst hår som blåser i vinden.

Åpent foredrag med Marthe Valle

Surnadal og Todalen Sanitetsforening gir årlig bort et helseforedrag til ungdomsskoleelevene i kommunen. I år er intet unntak, og skolen får besøk av artist og sykepleier Marthe Valle som brenner for barn og unges psykiske helse, tirsdag 13. juni.

Hennes foredrag er todelt; to timer med ungdommene på dagtid, og en time til foreldre/foresatte på kveldstid. Siden vi av praktiske årsaker må leie Storstuå på Kulturhuset er det ubegrenset med kapasitet på kvelden. Derfor inviterer vi like godt til et åpent, gratis foredrag for ALLE som brenner for barn og unges psykiske helse!

Litt om Marthe Valle og hennes foredrag:

Hva er depresjon og ensomhet, og hvordan kan vi forebygge dette på best mulig måte både for oss selv, i sosiale relasjoner og på jobb og skole? Hvordan kan vi leve med de naturlige bølgedalene i livet, og håndtere vår indre uro i en tid som krever så mye av oss?

Med faglig dyktighet og musikalsk inderlighet inspirerer Marthe Valle og bidrar til refleksjon og endring. Budskapet hennes forsterkes igjennom dedikert formidling av tekst og musikk som berører det innerste i oss. Marthe er en artist som når inn til lytteren.

Som musiker har hun en imponerende portefølje som har gitt henne et omdømme som en dyktig artist – og hun er blitt godt kjent for sin tilstedeværelse på scenen.

  • Har gitt ut 7 plater
  • Vant Spellemannprisen for beste nykommer i 2005
  • Turnert i Norge siden 2004

I tillegg til karrieren som musiker er Marthe også utdannet sykepleier, og har et sterkt sosialt engasjement. I Bergen jobber hun innenfor psykiatri og rusomsorg og er daglig engasjert med å hjelpe andre i hennes nærområde.

Hun har også samarbeidet med både Bergen sanitetsforening, Norsk Folkehjelp og Kirkens Bymisjon. I tillegg har hun jobbet som helsearbeider både i Midtøsten og Hellas under flyktningkrisen.

Powered by Labrador CMS