Surnadal/Søya/Todalen spiller om opprykk lørdag:

Surnadal/Søya/Todalen kunne slippe jubel løs etter å ha blitt seriemestere 2021.

– På Syltøran går vi alltid for seier

Surnadal/Søya/Todalens damelag ble kretsmestere i kvinnenes 3. divisjon i fotball. Lørdag tar de imot Blindheim til den første av to kamper som avgjør hvilket av lagene som rykker opp til 2. divisjon.

Publisert Sist oppdatert

Etter at de kjempet med KBK i toppen hele sesongen, var det til slutt Surnadal/Søya/Todalen som kunne juble for serie- og kretsmesterskap ved endt 3. divisjonssesong.

Surnadalingene sikret nemlig poenget de trengte hjemme mot nettopp KBK i siste serierunde, og nå venter dermed dobbeltkamp mot Blindheim - i potten ligger en plass i neste års 2. divisjon.

Første kamp spilles på Syltøran lørdag klokka 14.00, mens returmøtet går på kunstgresset til ålesunderne 7. november.

Det sort- og hvitkledde bydelslaget fra sunnmørshovedstaden ble suverene seriemestere i sin avdeling, med åtte seire av åtte mulige i årets sesong. Laget scoret 6,5 mål i snitt per kamp, og slapp inn under ett.

Surnadal/Søya/Todalen-trener Kjetil Rønning forventer da også at det blir en tøff kamp mot et godt lag.

– Vi vet at de vil opp en divisjon, og at de har vunnet alle kampene sine, scoret mange og sluppet inn få. Det er et lag med gode ferdigheter og en brei og god stall, så det er sannsynligvis et eller to hakk opp fra de lagene vi har møtt tidligere i år, sier han.

Treneren er likevel helt klar på at samarbeidslaget fra Surnadal er offensive før kampen.

– På Syltøran går vi alltid for seier, uansett motstand. Hele spillergruppa gleder seg stort til kampen, som er en ren bonuskamp for oss, sier Rønning, som håper og tror på god støtte fra tilskuerne også denne gangen:

– Publikum har vært helt fenomenale både på hjemme- og bortebane, og vi forventer den samme støtten fra tribunen mot Blindheim også.

Powered by Labrador CMS