Rindal Kulturforum

Gutta er klar for storinnrykk! Foran: Magne Løset. På scenen fra venstre: Karstein Mauset, Ola Langli, Ingebrigt Landsem, Olav N. Tørset og Rolf Paulsen

Klar for Jim Reeves-hyllest

Det er i år 101 år siden Jim Reeves ble født, og i den forbindelse blir det arrangert, riktignok ett år forsinket, Jim Reeves-hyllestkonserter i helgen. Pådriver og Jim Reeves-entusiast, Magne Løset, lover en flott konsert med både musikk og historiske tilbakeblikk på den amerikanske superstjernen som bergtok publikum over hele verden på 50 og 60-tallet!

Publisert Sist oppdatert

Rindal kulturforum arrangerer konserter førstkommende helg både i Rindal og Surnadal som en hyllest til Jim «Gentleman» Reeves som var umåtelig populær her i Norge og ellers i verden. Reeves besøkte Norge kun en gang, i 1964, kun måneder før han tragisk omkom i en flyulykke.

Reeves hadde klassikere som «I love you because» og Adios Amigos» som er bare et par av sangene det skreddersydde bandet kommer til å fremføre under helgens konserter! Det blir også mulighet til å ta del i Reeves` liv gjennom historier og «funfacts» presentert fra scenen under konserten!

Bandet består av: Ingebrigt Landsem, Ola Langli, Olav N. Tørset, Rolf Paulsen og Karstein Mauset. Lyden besørges av Dreamfarm og Daniel Løset er scenetekniker. «Manager» og mannen bak konserten er Magne Løset.

Så hvis du har en times tid å avse i helgen så anbefales denne konserten!

Dørene åpnes i Torshall  kl.1930 -konsertstart 2000. NB. Det blir salg av forfriskninger, kaffe, snacks med mere før, under og etter konserten. Arrangementet har skjenkebevilling.

Rindal Kulturforum ønsker også å rette en stor takk til Rindal Kommune, Rindal Sparebank og Røv Mølle. Uten disse hadde ikke konserten vært mulig å gjennomføre.

ANNONSE:

Les mer og bestill billetter her 

Powered by Labrador CMS