Høstmarked i Rindal:

Kortreist mat, håndverk og kunst i sentrum

Lørdag 25. september ble det arrangert høstmarked i Rindal, i og utenfor Dalalåven Atelier. Her var det salg av både kunst, håndverk og kortreist mat.

Publisert

I godt gammeldags høstvær, med innslag av både regn og sol, hadde flere kunstnere og matprodusenter tatt turen til Rindal sentrum.

Inne i Dalalåven Atelier var det utstilling av mange ulike kunstprodukter og håndverk, produsert av en gjeng dyktige damer.

Elin Rødahl Thingnes fra Trondheim var en av utstillerne. Hun lager skulpturer i keramikk. Hun setter stor pris på naturen og integrerer den derfor i skulpturene sine, blant annet gjennom bruk av oksyder.

Elin Rødahl Thingnes, også kjent som ERT kreamikk

Margit Langli Wiik stilte ut blant annet primstaver og håndgraverte glass i forskjellige fasonger.

Margit sine håndgraverte glass passer ypperlig som personlige gaver
Produkt fra Margit's Makeri

Atelierets eier og arrangementets primus motor, Inga Dalsegg, var også til stede med sin kunst, i form av både malerier og håndlagde skjerf. Hun kunne fortelle at det var skikkelig stas å kunne arrangere det populære høstmarked igjen, hvor det å få samlet både kortreist mat og lokalt håndverk er i sentrum.

Inga Dalsegg, med et utvalg av sine malerier i bakgrunnen

Utenfor Dalalåven var det flere telt med ulike matprodukter, med salg av blant annet lefser, meieri- og kjøttprodukter. To av produsentene som var til stede var Storkvikne Gård og Steindalen Gård, der førstnevnte blant annet kunne friste med eggegrøt av lokale råvarer, og sistnevnte et utvalg spennende geleer.

Inger Lise Kvikne med lokale produkter fra Storkvikne Gråd
Inger Karin Dyndal fra Steindalen Gård
Powered by Labrador CMS