Svarrabærje Teaterlag sparker i gang revy for 2022:

Jobber med revy: På venstre side av bordet, fremst Øystein Lysø, Kaja Kvande, Jannicke Valstad Stenberg, Kirsten Marie Nordvik og Øyunn Aune. På venstre side, bakerst: Camilla Hyttebakk, Lasse Løfaldli og Gunn Elin Røen

Velkommen til å bli med!

Svarrabærje Teaterlag er i startgropa med med ny revy som skal settes opp på mars. Fredag kveld var det kick-off, og leder Camilla Hyttebakk er fornøyd med å se både gamle og nye fjes på møtet.

Publisert

-Det er ekstra stas at det dukket opp ungdommer som har lyst til å være med oss, sier Camilla Hyttebakk. Å ha spredt alderssammensetning er helt klart et pluss.

Fredag markerte absolutt første start på arbeidet med revyen i 2022 , og styret har håp om å få med flere. Det trengs minimum 10 personer på scenen og et tilsvarende antall i kulissene for å holde hjulene i gang under en oppsetning. Både «gamle» og «nye» koster er velkomne til å bli med på revy.

-Dette er en hobby som passer for alle, sier Hyttebakk. Vi trenger folk som vil spille, synge og danse, men også scenearbeidere, skribenter, sufflør, lyd- og lysarbeidere, kostyme- og rekvisittmedarbeidere og noen til å lage plakat og program, for å nevne noe. Her er det omgjort å finne det en er interessert i og har lyst til å holde på med.

-Og så skulle vi gjerne hatt med noen som kan med litt data og digitalt arbeid, sier Øyunn Aune. Der har det en tendens til å stoppe opp litt for oss.

Teaterlaget har allerede knyttet til seg to ressurspersoner allerede. Rolf Paulsen blir kapellmester og Gøran Bolme stiller også i år som instruktør.

Idémyldring og skrivekurs

På bordet ligger en stor papirrull og tusjer. Her skal det idémyldres. Første steg er å skrive ned alt som popper opp i hodet.

-Det finnes ingen dumme ideer, eller rettere sagt alle ideer er dumme, ler Camilla Hyttebakk. Vi skriver ned alle forslag, og så ser vi hva vi vil bruke etter hvert.

Ny idè ned på duken. Lasse Løfaldli noterer nok en idè. Gunn Elin Røen i bakgrunnen.

Senere i høst vil teaterlaget tilby gratis skrivekurs med Eva Gikling for alle som har lyst til å skrive tekster til revyen. Dit skal papirdukene være med, og en del av ideene skal foredles videre til tekster som skal underholde publikum 17. 18. og 19. mars.

Teaterlaget satser på noen skrivekvelder før jul, mens øvingene starter etter jul. På facebookgruppa Svarrabærje Teaterlag vil det komme informasjon om nye møter etter hvert. Den som har lyst til å være med, kan ta kontakt eller rett og slett møte opp.

Powered by Labrador CMS