ANNONSE:

Hva er omsorgberedskap i 2022?

Surnadal sanitetsforening lovte i et tidligere leserinnlegg at vi i løpet av høsten 2022 skulle sette Omsorgberedskap på dagsorden for å synliggjøre vår rolle som frivillig organisasjon i dagens samfunn.

I den anledning inviterer vi nå til et åpent møte med tema: Hva er omsorgberedskap i 2022? Som en lokalforening av Norske Kvinners Sanitetsforening har vi ca et 40 talls personer «på liste» som har sagt seg villige til å bidra om vi blir utkalt gjennom vår avtale med Surnadal kommune. Mange ferske, andre med lengre fartstid. Men vi behøver kanskje alle litt oppdatering? Og finnes det kanskje noen der ute som ønsker å være med, men som er usikker på hva en kan bidra med? Hjertelig velkommen til dere alle!

På agendaen:
• Seksjonsleder Omsorgberedskap, May Britt Buhaug fra NKS sekretariat. Hun vil orientere om vår rolle som frivillig i dagens samfunn.
• Fylkesberedskapskontakt i N.K.S. Møre og Romsdal Jorunn Anne Remme Tomasgard. Hun orienterer litt fra fylket.
• Psykiatrisk sykepleier Anita Melkild og ruskontakt Linda Margareth Øye som er i kriseberedskapsstaben i Surnadal kommune. De vil orientere om hvordan de kan bistå både oss og andre ved ulike hendelser som kan oppstå.

Dato: onsdag 19. oktober

Sted: Kantina ved Surnadal videregående skule

Tid: 19.00-21.00

Gratis inngang og enkel servering.

Powered by Labrador CMS