Surnadal mc-klubb:

Takker for årets sesong

Publisert

Etter en sommer med strålende vær og mye motorsykkelkjøring, ønsker Surnadal mc-klubb å takke både medlemmer og andre mc-kjørere for mange fine turer.

Onsdager i mc-sesongen arrangerer vi fellesturer etter arbeidstid. Turene går rundt omkring i nærområdet og er for alle som ønsker være med. Surnadal mc-klubb har også god kontakt med Rindal mc-klubb og kjører på tur sammen med dem. Sist onsdag var vi inviterte til Frillsjøen, til kaffe og vafler på hytta til Vigdis og Eivind. Det ble en trivelig avslutning på sesongen.

Eivind og Vigdis er to av veteranene i klubben som etter hvert har fått flere nye medlemmer. Klubben ble stiftet i 1976, og de fleste av dem som var med da, er de mest aktive også i dag. Mc-miljøet i Surnadal ble fattigere da en av veteranene gikk bort tidligere i høst. Etter ønske fra familien, møtte mange opp i kirka på motorsykkel for å ta farvel. Noe vi ser på bildet fra parkeringsplassen utenfor kirka.

Flere av medlemmene i klubben har i alle år deltatt på mc-treff både i Norge og i utlandet. På grunn av koronaen, har det naturligvis blitt lite av dette i det siste. Men det har vært arrangert fellesturer rundt omkring i landet i sommer og mange har selvsagt vært på turer på egenhånd.

Med noen bilder fra årets sesong, ønsker vi alle en veldig kort vinter, og en lang motorsykkelsesong til neste år.

Onsdagstur til Valsøya
Onsdagstur til Frillsjøen og kaffelag på hytta til Eivind og Vigdis
På tur til Bud
Atlanterhavsveien
På tur til Kanari og Kaffe på Singsås sammen med Rindal mc- klubb
Aursjøveien
Gaularfjellet
På tur rundt om Oppdal med rast ved Sunndalsporten
Årvågfjorden
Tafjord
Det var mange som deltok i begravelsen til en veteran i mc-miljøet
Powered by Labrador CMS