ANNONSE:

Fantasifull reise i kulturhuset

Boka blir regna som en klassiker for barn og unge, og mange husker også filmversjonen. Tirsdag 16. november kommer Teatret Vårt med sin versjon av «Den uendelige historien» til Surnadal kulturhus.

En dag finner Bastian ei mystisk bok på vei hjem fra skolen. Etter hvert viser det seg at den som leser boken blir med i handlinga. Da kan det bli vanskelig å finne veien ut igjen ...

Fantasia holder på å forsvinne. Eventyrhelten  Atreju må legge ut på ei lang og farefull reise for å finne ut av alt det merkelige som skjer. På veien møter han rare figurer og skumle vesener. Han må også klare å komme seg gjennom tre magiske porter for å redde Fantasia. Til syvende og sist er det Bastian som må løse gåten. Hvordan skal han greie det? 

Teateroppsetninga passer for alle eventyrere over seks år, og stykket varer i rundt 1 time og 15 minutter. Merk også at det er en hyggelig billettpris på stykket, og spesielt om man er (minst) fire og kjøper sammen. Billetter får du kjøpt på www.surnadal-kulturhus.no

«Fantasifest i lys og lyd» skrev Romsdals Budstikkes anmelder og trilla terningkast 5. "De sceniske løsningene og det velsmurte «Teatret Vårt-apparatet» fungerer så det suser. Vi føler oss vel i denne lille, raskt omskiftelige verden der nede på scena. De fire gestalter personer, dyr og mystiske figurer så det er en fryd", konkluderer Romsdals Budstikkes anmelder.

Powered by Labrador CMS