Trollheimsporten:

Bård Inge Romundstad flytter hjem og tar over Trollheimsporten fra 1. oktober.
Bård Inge Romundstad flytter hjem og tar over Trollheimsporten fra 1. oktober.

Bård Inge blir ny redaktør for Trollheimsporten

Det er nå klart at Bård Inge Romundstad tar over roret etter Håkon Solem som daglig leder og redaktør for Trollheimsporten. Romundstad begynner offisielt i stillingen fra 1. oktober.

Bård Inge er oppvokst rindaling, men forlot hjembygda tidlig i 20-åra og har siden 1989 jobbet i Forsvaret. De siste fire årene har han ukespendlet mellom Rindal og Jørstadmoen Leir på Lillehammer, men fra 1. oktober blir han igjen rindaling på permanent basis og altså ny sjef i Trollheimsporten.

I tillegg til lang og god ledererfaring fra Forsvaret, har Bård Inge i alle år vært en samfunnsengasjert sjel med styreverv og arrangøransvar der han har vært. Han er også nåværende styreleder i Rindal IL, så han begynner allerede å bli bedre kjent med Rindal. Og snart får også Surnadal stifte bekjentskap med den trivelige hjemflytteren.

– Akkurat nå så synes jeg bare 1. oktober er lenge til. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Romundstad. Det vil bli et lengre intervju med ham når han kommer igang med jobben på oktober.

Glidende overgang

Selv om september måned blir uten fast redaktør på plass, blir det likevel en glidende overgang mellom Bård Inge og hans kommende forgjenger, Håkon Solem, som slutter 31. august.

– Bård Inge er ofte i Rindal på mandager og fredager, så vi skal få satt oss ned for å få til en så myk overgang som mulig i løpet av august. Jeg skal bare feriere litt først, sier avtroppende redaktør Solem.

– Og så skal vi ikke glemme at Sigrid Skjølsvold har holdt ut med meg også, så hun holder fortet i den korte tiden som blir mellom oss. Jeg er glad for at vi fikk ordnet dette på så kort tid som det egentlig har tatt, og at jeg selv får muligheten til å jobbe litt med Bård Inge før jeg skifter jobb. Alt tatt i betraktning kunne det neppe løst seg bedre, smiler Solem.

Bård Inge Romundstad overtar journalistblokken etter Håkon Solem i Trollheimsporten.
Bård Inge Romundstad overtar journalistblokken etter Håkon Solem i Trollheimsporten.

Også Trollheimsportens styreleder, Bodil Børset, er godt fornøyd med at Romundstad har takket ja til stillingen.

– Bård Inge tar med seg masse nyttig erfaring inn i stillingen, og har i tillegg et samfunnsengasjement som gjør at jeg er sikker på at vi får inn en svært egnet person som ny redaktør og daglig leder.

– Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke Håkon for den innsatsen han har gjort. Jeg har styret med når jeg sier at vi er godt fornøyd med jobben han har gjort, og vi ønsker ham lykke til i sin nye stilling i Talgø, sier Børset.

Powered by Labrador CMS