Håkon Solem slutter som daglig leder og redaktør den 1. september.

Slutter i Trollheims­porten

Nåværende daglig leder og redaktør for Trollheimsporten, Håkon Solem, har levert sin oppsigelse og vil fratre fra sin stilling den 1. september.

Etter det som vil bli halvannet år i sjefsstolen i Trollheimsporten, er det nå klart at Solem har levert sin oppsigelse. Den 1. september vil han starte i stillingen som digital markedsfører og innholdsprodusent for Talgø Møretre AS.

– Det er ikke med lett hjerte at jeg gir meg i Porten etter så kort tid, men av og til så blir ting rett og slett ikke slik man skulle ønske seg. Det er primært av familiære årsaker jeg har funnet meg noe annet å gjøre, det er behov for litt mer struktur i hverdagen enn det jobben i Trollheimsporten krever.

– Samtidig kan jeg ikke få takket Bodil og resten av styret nok for den sjansen de gav meg her. Jeg har antageligvis lært og vokst mer det siste store året enn siden jeg gikk på universitetet. Jeg hadde neppe hatt en så god søknadsprosess som den jeg har vært gjennom nå uten Trollheimsporten, og det vil jeg alltid være takknemlig for, sier Solem.

Solems siste arbeidsdag blir altså 31. august, og nå starter jobben med å rekruttere hans etterfølger.
HER kan du lese stillingsutlysningen som Trollheimsporten har ute, med søknadsfrist 11. juni.

– Frem til aller siste dag vil jeg gjøre alt i min makt for å fortsatt sørge for at Trollheimsportens solide og robuste fotfeste i begge kommuner forblir nettopp solid og robust. Trollheimsporten vil neppe forandre sin profil i stor grad etter min tid, så jeg vil oppfordre alle våre lesere, medlemmer og kunder om fortsatt å støtte oppunder oss. Mitt daglige virke vil ikke forandres, så jeg kommer fortsatt til å mase på dem jeg allerede maser på fra før, smiler Solem.

– Til slutt vil jeg oppfordre alle som får en god magefølelse om å søke. Selv søkte jeg ikke før andre runde med utlysninger sist jobben var ledig, fordi jeg ikke stolte på egne kvalifikasjoner. Men det er garantert en av dalførets mest takknemlige jobber – alle blir glade når Porten kommer. Så jeg håper jeg får mange søknader.

– Tusen takk for tilliten, og for samarbeidet. Det har vært utrolig lærerikt og interessant, er Solems avsluttende ord.

– På vegne av styret vil jeg rose Håkon for den gode jobben han har gjort i Trollheimsporten og å opprettholde den gode utviklingen vi har hatt de siste årene. Vi skulle selvfølgelig gjerne beholdt han lenger, men slik er det jo i arbeidslivet. Nå håper jeg vi får gode søkere til en interessant og fleksibel jobb i et dalføre der det vil skje mye spennende framover, sier styreleder Bodil Børset i en kommentar.

Powered by Labrador CMS