Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober - Trollheimspodden:

Line Indergård, Linda Margareth Øye, Petter Forberg og Anita Faksnes Melkild er gjester i Trollheimspoddens episode 8.

Episode 8 - Om mental helse

Publisert Sist oppdatert

Oppdatert 10/10:
Det er verdensdagen for psykisk helse. Denne podkasten dedikeres til alle som har tunge tanker. Du er ikke alene.

Hvis du følger DENNE lenken kommer du til Trollheimspoddens hovedside på Spotify. Her finnes alle episodene av podkasten. Du kan også høre episode 7 av podkasten i boksen nederst i saken.

I den åttende episoden av Trollheimspodden tar vi opp temaet mental helse. Nok en gang er sidekick og tekniker Karstein fryst ut av programledelsen, mens programleder Håkon har med seg Line Indergård og Petter Forberg for å fortelle sine historier om det å ha det tøft og vondt. I tillegg er det fagfolk på besøk fra Surnadal kommune: Linda M. Øye og Anita F. Melkild

Denne podkasten går forsøksvis for et universelt budskap, og det presiseres derfor at det ikke er noe forsøk på å avgrense mental helse til de eksemplene som dukker opp i sendingen. Det vi kan røpe er at det blir snakk om både livets begynnelse, midtdel og slutt.

Har du det vondt eller kjenner på vonde tanker? Ikke nøl med å be om hjelp, enten fra noen du stoler på eller fra fagfolk. Det skader nemlig ALDRI.

HER finner du kontaktinformasjon for hjelp med psykisk helse i Rindal.

HER finner du kontaktinformasjon for hjelp med psyksisk helse i Surnadal.

Petter Forberg kan leies inn som foredragsholder eller som ruskonsulent. Han oppfordrer til å kontakte ham enten på Facebook, eller på e-post pefo57@gmail.com.

PS: 10. oktober er det FNs Verdensdag for psykisk helse. Den kan du lese mer om HER.

Powered by Labrador CMS