En ponni med kusk på en travbane.
Bømelloms Daisy og Ane VIktoria Engset Halle

Trav med ponniløp på Varig Orkla Arena

To store hester og tre ponnier stilte til start på Varig Orkla Arena søndag kveld

Publisert

Irene Løfaldli stilte til start med begge sine hester, begge kom på 6. plass i sine respektive løp. Selv om plasseringa kunne vært bedre så gjorde de fine løp.

Scarselli har ikke startet på en stund, var veldig usikker på ho. Skulle ha et fint løp, lå langt bak, men spurta godt innover mot mål. Tiden vart 1.18,4, og både Irene og medeier Arnhild var kjempefornøyd. Magne Olsen stødig tømmefører som vanlig.

Så var det Danny Delight med Atle Solhus i vogna. Danny virker å være i sitt livs form, men han møter veldig gode hester hver gang. Han gikk 1.15.2 over 2300m. Det er bra på denne årstida. Nå var banen mye bedre denne gang, det har vært veldig varierende før i vinter.

Så er det absolutt på sin plass å nevne litt om ponniløpa. Dørum Trav og Tren stilte med tre hester, og der er det Anne Line Dørum som er primus motor. Ho legger ned veldig mye arbeid på ponniene, som gir fine opplevelser for de ungene som er med. Anne Line kan trygt kalles en ildsjel. Veldig fint for rekrutteringa til travsporten. Nesten alle de beste kuskene i landet har begynt der, i alle fall de yngre fremadstormende. Dag Sveinung Dalen og Magnus Teien Gundersen kjørte mange ponniløp. I dagens første ponniløp stilte Bømelloms Daisy med Ane Viktoria Engset Halle(11 år), og de kapra 5. plassen. I det andre løpet var det to lokale ponnier med, Trøthaugs Waiana vart nr. 8 for sin kusk, Ane Skei Gravvold (10 år) . Rabalder med innleid kusk, Thea Johanne Selnes (10 år) fra Snillfjord, kom på 4. plass

Det var vel det første løpet de to surnadalsjentene kjørte.

Som en tilleggsopplysning kan nevnes at det er 25 år siden siste gang det var ponnikusk i Surnadal. Og det var mora til Ane Viktoria.

Tre ponnier i travutstyr med kusker bak, som går på rekke ved en travbane.
Rabalder og Træthaugs Waiana kjører inn på banen til løpet. Ane Skei Gravvold bak hest nr. 2.
Powered by Labrador CMS