Travnytt

Et travløp
Mr Pagadi ble nr 6 i sitt løp fredag kveld. Her i andre par utvendig (med startnummer 6).

Mange fine travprestasjoner, med en tredjeplass i Østersund

Publisert

Det har skjedd en del siden siste rapport fra travet.

Onsdag den 11. januar dro flere iveg til Varig Orkla Arena, men baneforholdene var dårlige, det ble kjørt bare ett løp før stevneveterinæren sa stopp. Det var gjennomslag enkelte plasser på banen, så da er det skummelt for hestebeina. Heidi, Irene og Lene måtte dra hjem uten å få prøve seg.

Martin Kjøren dro til Østersund dagen etter med Hongslo Viktoria, der var banen fin. Merra tok en fin 3. plass på tiden 1,30,1. Kusk var Veronika Bugge.

Så var det ei lokalkjøring på Varig Orkla Arena søndag 14. januar. Børsa og Skaun Travlag var arrangør. Der startet det tre hester fra Surnadal. Artig var det å se Slettvoll Vilja i banen att. Den nå 13 år gamle merra til Ola Skjølsvoll hadde ikke startet siden 2020. Nå står ho i trening hos travtrener Anne Dahlshaug på Viggja. Ho gjorde et bra løp, vart nr. 4 på tiden 1,34,9. Ho kommer nok snart til start i totoløp. 

3-åringene Villsera og Kvåles Hera vart nr 4 og 5 i sitt løp. Eiere her er henholdsvis Tienen/Grytskog og Hilde Nordtiller. De debuterte i travløp og viste fine takter

Så var det kjøring på Varig fredag kveld. Banen var fin nå. Søyset Norah til Lene Søyset vart nr. 6 med tiden 1,34.9. Kom ganske på etterskudd i første del av løpet, men avslutta som vanlig sterkt. 6. plass ble det også til Mr. Pagadi på tiden 1,20,3. Eier her er Ola Sylte Heggset.

Neste løpsdag på Varig blir neste lørdag. Da er det rikstotoløp.

Løpene fra Varig Orkla Arena fredag kveld kan sees på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS