Rindal Sparebank melder:

15 personer oppstilt for fotografering. De fleste med gavesjekker.
Se bildetekst helt nederst.

Gaveutdeling til lag og organisasjoner

Om lag 30 lag og foreninger får tildelt kr 600.000 i forbindelse med gaveutdelingen i Rindal Sparebank for regnskapsåret 2023. I alt 14 gavemottaker som får gaver på kr 10.000 og mer var invitert til banken for en liten samling med kaffe, kake og gavetildeling torsdag kveld.

Publisert

Av de største gavemottakerne kan nevnes Rindal Røde Kors, som har fått gave til delfinansiering av ny snøscooter, Rindal Vel for opprusting og vedlikehold av anlegget på Igltjønna, Boktafestivalen som gjentar suksessen for to år siden, med et tre-dagers arrangement ved Trøknaholt Camping i august, og NMK Surnadal og Rindal som har fått innvilget en gave til delfinansiering av en traktor eller hjullaster for vedlikehold av cross-banen i Rindal. 

Tidligere i år har det også vært gitt noen større gaver til Treskifestivalen som Rindal Skimuseum arrangerte i februar og til Rindal Kirke som markerer 150-års jubileum i 2024.

På bildet av fornøyde gavemottaker som representerte ulike lag og foreninger sammen med Kristin Langli fra Rindal Sparebank ved bankens gavetildeling torsdag kveld.

Disse gavemottakerne var til stede torsdag kveld:

15 personer oppstilt for fotografering. De fleste med gavesjekker.
Fornøyde gavemottakere. Foran f.v. Marit Ingeborg Bakk (Boktafestivalen), Steffen Møkkelgård (Seljebrekka Vel), Eva Tørset (Rindal Kulturforum og Blæst’n), Else Marie Sandø (Rindal kunstlag) og Anne Antonsen (Granheim grendahus). I midten f.v. Kristin Langli fra Rindal Sparebank og May Ruth Halguset (Lomunda grandahus). Bak f.v. Ole-Gunnar Aasebø (Tørsetmarka hytteforening), Magne Løfaldli (Boktafestivalen), Stian Bævre Brauten (Rindal Røde Kors), Arnt Jøran Gjøstøl (NMK Surnadal og Rindal), Håvard Norli (Rørvatnet Vel), Kåre Myraunet (Rabben Hyttegrend), Inge Skjølsvold (Torshall BA) og Jahn Gunnar Fosseide (Rindal Vel).

 

Powered by Labrador CMS