Arena på Landsskytterstevnet, med mye folk.
Mye folk på LS.

Siste oppsummering fra LS

Årets største begivenhet for skyttere i hele landet, Landsskytterstevnet på Voss, er over. Flere av våre lokale skyttere gjorde det bra på de siste øvelsene også.

Karen Snekvik, Surnadal, skjøt glimrende i bane-finalen, og ble nr 6 i klasse 3-5 med 346(*). Med dette ble hun nest beste kvinne på stevnet, bare ett poeng unna prinsessetittelen. (Når det er en mann som vinner Landsskytterstevnet, slik det var i år, da får han tittelen skytterkonge, og beste kvinne blir kåret til skytterprinsesse.)

Etter finaleskytingen ble Ingar Waag, Surnadal, nr 58 med 342 (4*), Erling Waag, Surnadal, ble nr 72 med 341(5*) og Eline Lillegård, Hjelmen, ble nr 109 med 340(4*).

Mariann Fjærli, Bæverdalen, ble nr 39 i klasse 2 med 338(4*).

Karen Snevik og Ingar Waag skjøt feltfinale fredag. Karen Snekvik kom på 52. plass i klasse 2-5/V55/EJ med 41/5, og Ingar Waag kom på 54. plass med 41/4.

Sigbjørn Hausberg, Surnadal, ble nr 12 i stang-skyting.

I samlagsskytinga kom Nordmør på sjetteplass både i seniorklassen og i veteranklassen.

Torsdag ble det arrangert skogsløp. Sigbjørn Hausberg kom på 4. plass i klasse senior A i skogsløp med skyting, skriver Surnadal skytterlag på sin facebookside.

Rindal skytterlag hadde tre detakere i skogsløp, skriver de på facebook. Mathea Møller ble nr 2 i klassen nybegynner voksen, kvinner, og Synne Dalsegg Løseth ble nr 7 i klassen junior kvinner. Steinar Møller løp et kjempeløp og kom på 8. plass i senior B menn, skriver Rindal skytterlag på sin facebookside.

Hvis det er flere gode resultater fra LS som vi ikke har klart å lete fram fra resultatlistene - gi oss beskjed! (red.)