F.v.: Myke Gabriel Tagalogon, Ivan Lorgen og Preben Husby stilte sporty opp for et bilde i regnet.

Panteinnsamling for kreftsaken

Flere i Rindal fikk denne uka en flyer i postkassen med informasjon om hvordan de kan bidra til innsamling av panteflasker for å donere penger til barnekreftforeningen.

Publisert Sist oppdatert

På Rindal skole har årets 10. klassinger kommet i gang med faget Innsats for andre, og en av gruppene har valgt å samle inn pant for å donere penger til Barnekreftforeningen. Myke Gabriel Tagalogon, Ivan Lorgen, Preben Husby og Odin Heggem er på samme gruppe, og det var Preben som kom med forslaget om å velge Barnekreftforeningen.

- Det er kjipt at unge folk dør så tidlig av noe som kan fikses, sier Preben. I jula mistet han en kompis til kreft, og alle på gruppa var enige om at dette var et viktig formål som de alle ønsket å støtte.

Hver torsdag i tidsrommet 08:45 - 10:00 frem mot sommeren vil det, for de som bor i nærområdet til skolen, være mulig å avtale at panten blir hentet hjemme hos deg. Det vil også være mulig å levere på skolen i vanlig skoletid også, dersom det er enklest for deg. Utenfor skoletid kan de kontaktes på følgende nummer for nærmere avtale: 952 15 841

Ta kontakt og støtt en god sak!

Powered by Labrador CMS