Flyktningekonsulent Eva Henriette Bøklepp og enhetsleder for kultur og fritid Morten Møller i Rindal Kommune
Flyktningekonsulent Eva Henriette Bøklepp og enhetsleder for kultur og fritid Morten Møller i Rindal Kommune

Ønsker å kartlegge mulige botilbud til nye flyktninger

Rindal kommune skal ta imot 18 nye flyktninger i løpet av vinteren og våren

Publisert

- Rindal Kommune ønsker å kartlegge mulighetene for å leie boenheter til nye flyktninger som kommer til Rindal i løpet av vinteren. Pr. dags dato er alt av kommunale boenheter fylt opp, og det er forventet at det kommer 18 nye flyktninger til Rindal som det må finnes bosted til, sier Morten Møller, enhetsleder for Kultur og fritid i Rindal Kommune.

Kommunen er interessert i alt fra hybler, hybelleiligheter, sokkelleiligheter til  hus, og dette er nå i første omgang en kartlegging av hva som er tilgjengelig. Kommunen har allerede tatt imot en flyktning denne uka og det kommer to nye i februar. Disse er imidlertid ivaretatt, og de øvrige forventes utover vinteren og våren.

- Ut over det vet vi ikke mer foreløpig, sier Eva Henriette Bøklepp, flyktningekonsulent i Rindal Kommune. Heller ikke hva slags grupperinger vi kan forvente, om det er enslige eller familier. Derfor er vi interessert i alle typer utleieforhold, både møblert og umøblert.

Boenheter i region sentrum er i utgangspunktet mest interessant, på grunn av praktiske forhold, nærhet til offentlige kontor og offentlig kommunikasjon. Det er ingen som kommer med egen bil. Men alt er selvfølgelig av interesse og kommunen ønsker å kartlegge alle muligheter.

Rindal kommune ønsker tilbakemelding på om noen i Rindal har boenheter til leie til flyktningekonsulent Eva Henriette Bøklepp. Enten på mobil 41 55 45 88 eller på epost: eva.henriette.boklepp@rindal.kommune.no.

Powered by Labrador CMS