Rindal kommune:

En mann og ei dame som sitter foran en stor dataskjerm på veggen.
Håkon Fredriksen og Mildrid Kattem Aune med hver sin variant av Tid til å leve-logoen på t-skjorta. Den opprinnelige logoen skal fortsatt også brukes.

Nye nettsider for «Rindal - tid til å leve»

Rindal kommune lanserer nå den nye nettsiden for tidtilåleve.no. Her presenteres de unike mulighetene i kommunen for innbyggere, tilreisende og potensielle nye rindalinger. Den nye nettsiden skal gjøre det enklere å finne fram digitalt i Rindal

Publisert

Gjennom nettsiden og kampanjen «Tid til å leve» vil Rindal forsterke sin posisjon som et attraktivt lokalsamfunn. 

– Jeg synes det har blitt en veldig fin nettside, med et fint fargespill, sier ordfører Mildrid Kattem Aune.

– Lanseringen er et resultat av utviklingsarbeidet «Rindal inn i framtida» og det pågående bygdevekstarbeidet. Begge prosjektene har som mål å legge til rette for positiv utvikling i Rindalssamfunnet, sier Håkon Fredriksen, prosjektleder for Bygdevekst i kommunen. 

God oversikt

Med den nye nettsiden blir det enklere for deg å finne fram digitalt i Rindal. Hvis du ikke er så kjent med Rindal, gir disse sidene deg en oversikt over jobbmuligheter, bolig og livsstil. 

Nettsiden er strukturert med overskriftene Bo, Jobbe og Leve, samt en egen fane for å lese artikler om livet i Rindal. Nettsiden fungerer som en veiviser til mange av nettsidene i Rindal, og du finner nyttig og inspirerende informasjon.

For rindalinger og andre

Siden er utformet for å være attraktiv både for deg som ikke er så kjent med Rindal og for deg som bor her. Den er ikke ment å konkurrere med Trollheimsporten og nettaviser, men heller å være en informasjonsressurs om hva som finnes i Rindal. 

– Vi synes selv at det er veldig mye som finnes i Rindal, med bare rundt 2000 innbyggere. Så vi har lagt inn mange linker videre til andre nettsider, med informasjon om alt som finnes og alt som skjer i bygda. Informasjon som er relevant hvis du bor her eller skal flytte hit, sier Fredriksen.

Stand på torgdagen

Håkon Fredriksen og Mildrid Kattem Aune håper at den nye nettsiden vil falle i smak hos folk flest, og at den vil oppleves som oversiktlig og brukervennlig. De håper at innbyggerne og andre interesserte virkelig vil ta nettsiden i bruk, og at mange får nytte av den. De tar også imot tips og innspill knyttet til nettsiden. Det er selvsagt alltid rom for oppdateringer og forbedringer. 

Kommunen har stand på torgdagen i Rindal sentrum lørdag. Der har de med seg en iPad, slik at de kan vise fram hvordan nettsidene er bygd opp, for de som ønsker å se på det. De vil også vise hvordan AtB-appen fungerer, for kjøp av bussbilletter.

www.rindaltidtilåleve.no finner du også i hovedmenyen øverst på framsida på Trollheimsporten.

Powered by Labrador CMS