Stian Kooyman, styreleder i Rindal Næringsforum.

Rindalinger med stor delegasjon på boligmessa i Trondheim

Publisert Sist oppdatert

Stor delegasjon 

Delegasjonen fra Rindal vil dominere årets boligmesse i Trondheim 3.-5- november med 14 av totalt om lag 150 utstillere. Delegasjonen består av bedrifter tilknyttet Rindal Næringsforum, representanter fra Rindal Kommune og Turstigruppa i Rindal IL.

 - Vi skal gjøre trondhjemmere oppmerksomme på Rindal, sier Stian Kooyman, styreleder i Rindal Næringsforum og initiativtager til deltagelsen fra Rindal på årets boligmesse i Trondheim Spektrum. Vi har 156 kvadratmeter til disposisjon for våre utstillere og har fått lagd 27 bannere og 7 store bilder som skal promotere Rindal for besøkende på boligmessa.

Rindal Næringsforum tok initiativ til deltagelse på boligmessa, og søkte tilskudd fra Rindal Kommune for å delta. De fikk en kjempepositiv respons både fra medlemsbedrifter og Rindal kommune, og startet planleggingen i månedsskiftet februar/mars, og det har vært et utmerket samarbeid hele veien. 

- Nå er det 10-11 år siden Rindal har vært representert med en større delegasjon på boligmessa. Med så stor delegasjon fikk vi en svært gunstig pris på deltagelsen, og Rindal Næringsforum tar en del av utgiftene til konferansen, slik som fellesareal og strøm. 

Grunn-tematikken for delegasjonen var i utgangspunktet «Fra grunnmur til ferdig hytte». Nå er perspektivet mer enn det, og satt i sammenheng med bygdevekst prosjektet til Rindal Kommune.

Til å hjelpe seg har Stian fått med seg Odd Inge Løfald som administrativ koordinator, og Kajsa Selnes fra Allsidig Design på Orkanger til å lage banner og designen på standen. Boligmessa er norges  nest største boligmesse og det forventes 12-14000 besøkende på messa.

Mer informasjon om messa finnes på hjemmesiden: Velkommen til Boligmessen i Trondheim Spektrum i Trondheim 3. - 5. november 2023.

Næringsquiz og julebord

Rindal Næringsforum arrangerer også finale i Næringsquizen med muligheter for julebord i november. Initiativet med Næringsquiz har fått gode tilbakemeldinger og det er nå 70 påmeldte til julebord med en 3 rettes middag og påfølgende hyggelig kveld.

- Tematikken på Quizen blir Rindalsbedrifter og deres historie – med noen små utskeielser – så det er bare å forberede seg, sier Stian. Det er EN stor premie – en stor pokal – til vinner av Næringsquizen 2023.

- Vi håper at dette skal blir en gjentagende aktivitet, som kan nyttes til teambuilding og sosialt samvær, og til å bli kjent med hvem som jobber hvor, få ansikter knyttet til de ulike bedriftene i bygda. 

- Vi har også en ambisjon om å få tatt opp igjen tradisjonen med «Optimistkonferansen» som sist ble arrangert i 2019. Det er viktig å få frem de positive tingene som skjer i kommunen. Og står vi sammen kan vi få til hva vil vil, avslutter Stian.

Powered by Labrador CMS