ANNONSE:

Bilde av folk på ski, både store og små, trimmere og konkurranse.
Rindølrennet i Furuhaugmarka

Rindølrennet søndag 5. mars 2023

Rindølrennet arrangeres for 42. gang søndag 5. mars 2023. Rennet har start og mål ved Skogsletta like ved Fv65 på Rindalsskogen, og går i naturskjønne og meget snøsikre Furuhaugmarka i Rindal, med utsikt mot Trollheimen. Det er klasser i både fristil og klassisk.

Vi oppfordrer trimmere, mosjonister og aktive til å støtte opp om et meget tradisjonsrikt arrangement og ta den fine runden oppå Furuhaugmarka på søndag. Man kan velge å gå korteste alternativ på 6 km, hele runden på ca. 18 km eller gjøres som konkurranseklassene; gå to runder oppå marka og få loggført ca. 30 km. Parkering, påmelding og start/mål ved Skogsletta, og trimklassen har start fra kl. 10:00.

Rindølrennet gir også muligheten for å hente 4 poeng i Trimpoeng-konkurransen. Innsjekking kan gjøres ved Skihytta, Tiuråsen, Litjvatnet og i lysløypa ved Skogsletta. Antall tidligere deltagelser og stillingen i Rindølrennets vandrepokal kan man sjekke på denne siden.

I konkurranseklassene som går 30 km har Rindølrennet klasser både for de som vil gå fristil og klassisk. Se også løypekart med løypeprofil. Klassisk fellesstart fra kl. 11:45 og fristil kl. 12:00. Forhåndspåmelding for konkurranseklassene gjøres fra terminlista. Trimklasse uten forhåndspåmelding.

I forbindelse med 5 mila i VM som starter kl. 12:00 samme dag vil denne vises på storskjerm inne på Skogsletta, og det vil være kaffe og matsalg.

Folk i alle aldre på ski i vakre Furuhaugmarka
Rindølrennet er for alle!
Powered by Labrador CMS