To ungdommer, ei jente og en gutt, i vinterklær på seierspallen.
Ida Waldal og Aron Rodal Haugen tok bronsemedaljen i mix-stafett i EM.

Bronsemedalje i mix-stafett i EM i randonee

Denne uka har det vært arrangert EM I randonee i Flaine & Chamonix. Fra Trollheimen fjellsportklubb deltok Aron Rodal Haugen, Isak Drøpping og Erik Kårvatn.

På mesterskapets siste dag, fredag, stilte Aron Rodal Haugen og Ida Waldal på det norske laget mix-stafett i juniorklassen. Todalen.no skriver at det lå an til sølv ei stund, men en liten glipp gjorde at Ida fikk et lite tillegg, og dermed glapp sølvmedaljen. De to endte på 3. plass, og berget bronsemedaljen. Dette ble en fin avslutning på en ellers vellykket EM-deltakelse i Flaine/Chamonix i de franske alpelandskapet.

Seks ungdommer på en seierspall, med medaljer rundt halsen.
På pallen etter fredagens mix-stafett – Ida og Aron lengst til høyre på bildet. Det franske laget tok gull, og det italienske laget tok sølv i stafetten.

Det har vært en tøff uke for gjengen som deltatt i både tre og fire løp denne uka, skriver Todalen.no.

I vertikal torsdag var det Iver Holen som fikk beste resultat av de norske med 22:35,72 og 9. plass. Aron fikk nest beste tid av de norske med 23:03,57 og 15. plass, og Isak Drøpping endte på 24:15,98 og 22.plass. Her var det 30 deltakere i klassen. I seniorklassen kom Erik inn på tiden 21:57,73 som holdt til en 46. plass. I seniorklassen var det 58 deltakere.

Flere skiløpere som går oppover ei fjellside.