Politiet er interessert i tips etter innbrudd på Hammerstuene

Natt til lørdag har ubudne gjester vært inne i selskapslokalet Hammerstuene i Surnadal. Lørdag morgen oppdaget eierne at kassen var brutt opp, og at sprit var stjålet fra barskapet. En helt ny sykkel og diverse verktøy er også borte.

Publisert Sist oppdatert

Innehaver Tor Rune Halset i Hammerstuene forteller at tyvene må ha vært inne i lokalet løpet av natta, en eller annen gang etter midnatt.

Lørdag morgen oppdaget innehaverne at kassen var brutt opp, og alle kontantene var stjålet. Barskapet var åpnet, og noen flasker med sprit var borte. De tilkalte da politiet, som var med og gjennomsøkte resten av lokalene. Det viste seg at en helt ny sykkel var stjålet, en del batteri- og strømdrevet verktøy, et par store bager og en stor grønn jakke var også borte. Nøkkelknippet med nøklene til de innvendige dørene i lokalet er også forsvunnet.

Ingen dører eller vinduer er brutt opp

Tyvene har ikke ødelagt mer enn det de har brutt opp. Det er heller ingen dører eller vinduer som ser ut til å ha blitt brutt opp.

Tor Rune Halset forteller at de hadde en mistenksom gjest innom fredag ettermiddag, da lokalet egentlig var stengt. Den fremmede mannen ba om å få bruke toalettet, og han tok en runde i lokalene etterpå. Innehaverne tenkte ikke mer over det da, men funderer nå på om mannen kan ha benyttet anledningen til å låse opp ei dør innenfra. Halset understreker at dette bare er spekulasjoner.

Innehaverne av Hammerstuene synes det er fryktelig utrivelig at noen har vært inne i lokalene og snoket. Det har vært tøffe tider for selskapsarrangøren det siste året, og utrolig tungt å få drifta til å gå rundt. Derfor er det en ekstra stor påkjenning å oppleve dette på toppen av alt, sier Halset.

Politiet ber om tips

Politiet ved Operasjonssentralen i Møre og Romsdal er interessert i tips om hendelser som kan ha noe med dette å gjøre.

Politiets operasjonsleder opplyser at politiet har foretatt sporsikring på stedet, og det blir opprettet sak.

Lokalene til Hammerstuene ligger på Surnadalsøra.

Kontakt politiet på 02800 dersom du har tips i saken.

Powered by Labrador CMS