Knut Ulset Bævre blir daglig leder i Trollheim AS

Endelig er det klart at det er Knut Ulset Bævre (57) som overtar daglig leder-rollen i Trollheim. Det skriver Trollheim AS i en pressemelding torsdag. Bævre kommer fra stilling som fag- og opplæringsansvarlig i Trondheimsselskapet Prima AS og vil starte i Trollheim før sommeren.

I fjor høst det ble det klart at stillingen som daglig leder i Trollheim ville bli ledig, da nåværende leder Lars Inge Kvande ble ansatt som ny kommunedirektør i Surnadal kommune. I mellomtiden har selskapet også varslet at det er i forhandlinger med Varde Arbeid og Inkludering AS om en mulig fusjon.

Styreleder i Trollheim AS, Bergsvein Brøske, er veldig godt fornøyd med at det nå er kommet på plass en ny leder. 

– Vi har hatt en veldig grundig og god prosess sammen med Knut og opplever at vi virkelig har fått en daglig leder som er egnet til å utvikle Trollheim videre. Han har god kjennskap til arbeids- og inkluderingsfeltet, lang ledererfaring og en sterk motivasjon for samfunnsoppdraget vårt, sier Brøske.

Styrelederen mener at Knut Ulset Bævre vil komme inn i en av Nordmøres mest spennende virksomheter, og bli møtt av svært dyktige og motiverte ansatte både i Surnadal og Sunndal.

Knut Ulset Bævre har utdannelse innen ledelse, økonomi og samfunnsfag. Han har jobbet for Norservice i nesten 20 år, frem til konsernet ble oppkjøpt av Prima. Han har samboer og er bosatt i Trondheim, men har hus i Bøfjorden. Han vil i tiden fremover pendle mellom bostedene.

Powered by Labrador CMS