Surnadal Håndverk

Håndverkergjengen i Surnadal Håndverk. Daglig leder Svetlana Corte Eterovic og prosjektleder Jan Erik Sæterbø til høyre i bildet.

Satser på gulv og maling

Retter fokus i butikk mot gulv og maling, og håndverksavdelingen mot utførelse av bredere og mer komplette tjenester i lokalmarkedet

Publisert

Satser på ting vi er gode på

- I butikken skal vi satse mer på gulv og maling fremover, sier daglig leder Svetlana Corte Eterovic og prosjektleder Jan Erik Sæterbø ved Surnadal Håndverk AS.

- Maling og gulv er produkter som en gjerne vil se på og ta på fysisk, og det er det vi bruker i våre håndverkstjenester.

Videre forteller de at på håndverk vil de i tiden fremover ekspandere i distriktet til Indre Nordmøre og Heim. Dette med tanke på at de  har ansatte som er bosatt i Tingvoll og Heim. 

- Vi skal også tilby flere tjenester for renovering inne og ute, som blir mer komplette håndverkstjenester. På sommeren skal vi også tilby utførelse av oppbygning og beplanting i hager.

Dette har de sterk kompetanse innenfor, som gjør at alle ansatte vil være til hjelp for flere kunder. Det sikrer at riktig produkt blir anbefalt til kunder, og at de får tips om utførelse.

- Som oppsummering skal vi rette fokus i butikk imot gulv og maling, og rette fokuset til håndverksavdelingen imot utførelse av bredere og mer komplette tjenester i lokalmarkedet, sier Jan Erik Videre

- Vi tilbyr også en integrert pakke med produkt og håndverk, som gjør at kundene får valgt produkt med faglig anbefaling, og får arbeidet utført av håndverkere med fagkompetanse, 

Bærekraftig bedrift

Svetlana sier at de tilpasser seg markedet som nå er under stor utvikling, og med dette imøtekommer kundenes behov etter beste evne.

- Det er viktig med å tilpasse oss for å lage sikkerhet for ansatte, og til kundene. Vi har stort fokus på opplæring og kursing til ansatte, som gjør at vi kan opprettholde god kvalitet utført på en effektiv måte. At ansatte har en god arbeidsplass er veldig viktig for meg, sier Svetlana. 

I og med at de nå videre skal fokusere på prosjekter innenfor maling og gulv, vil de fremover ha behov for håndverkere, da først og fremst selvgående håndverkere med kompetanse innenfor flere områder.

Salg og kampanjer

Avslutningsvis sier Jan Erik Sæterbø at de kommer til å publisere salg og lagertømming i tiden fremover for å frigjøre plass og kapasitet til mer maling og gulv. Inne i butikken er ombyggingen i gang. Surnadal Håndverk flytter også nå kontoret ut i butikken for å være mer tilgjengelig for rådgiving til kundene.

Powered by Labrador CMS